Vilniuje „britva“ vos nenuplėšė kojų merginai

Žavi šviesiaplaukė ilgai prisimins penktadienio vakarą Vilniuje, Ulonų ir S. Žukausko gatvių sankryžoje. Kai mergina lipo iš taksi automobilio, visai greta jos prašvilpė motociklas. Blondinė laiku sureagavo ir įšoko atgal į automobilį - kitaip nevaldoma „britva“ būtų jai nurėžusi kojas.

Atvykę greitosios pagalbos medikai sutvarstė nubrozdintą motociklo vairuotojo koją.<br>A. Pučėta
Atvykę greitosios pagalbos medikai sutvarstė nubrozdintą motociklo vairuotojo koją.<br>A. Pučėta
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Pučėta

Sep 22, 2012, 4:18 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:36 PM

„Nepavyko sezono baigti su gražiais fejerverkais“, - pastebėjo į eismo įvykio vietą iškviestas pareigūnas. „Turėti motociklą buvo mano svajonė. Žmonės sako, kad yra dviejų rūšių motociklininkai - kurie krito ir kurie dar nekrito“, - bandė juokauti nuo galingo plieninio žirgo nulėkęs vaikinas. „Dabar ir aš būsiu tas, kuris nukrito. Teises išsilaikiau prieš porą metų“, - pridūrė.

Atvykę greitosios pagalbos medikai sutvarstė nubrozdintą vaikino koją.

„Galėjai kojas nutraukti, o dabar užteks tik džinsus nupirkti“, - sakė viską matęs vyriškis. Jis tikino merginą, kad šį vakarą ji dar ilgai sapnuos. „Pats 10 metų važinėjau su britva. Tu tikrai atlėkei per dideliu greičiu“, - kalbėjo liudininkas.

Vairuotojas tikino vos išsukęs iš kiemo ir tikrai važiavęs negreitai. „Tiesiog norėjau antroje juostoje stovinčias mašinas aplenkti pirmąja juosta ir nespėjau sureaguoti, kai ant perėjos staigiai sustojo taksi išleisti keleivės“, - pasakojo motociklininkas. Motociklas virto ant šono, kliudė taksi automobilį ir vos vos - merginą.

„Net nesupratau, kaip ji taip staigiai įšoko atgal į mašiną. Viskas įvyko labai greitai“, - kalbėjo taksi vairuotojas. Nors motociklas užkabino jo automobilį, jokios susidūrimo žymės nebuvo matyti. Tik greta automobilio išmuštas asfaltas. Motociklas peršoko šaligatvį, atsidūrė ant pievelės greta pastato, kuriame įsikūrusi Valstybinė mokesčių inspekcija.

„Turiu draugų, kurie važinėja su motociklais. Gauti pažymėjimą - dar ne viskas. Svarbiausia, išmokti saugiai važiuoti. Tie mano draugai pradėjo nuo mopedų, po to sekė „Java“ ir taip - vis galingesni. Kai mokaisi palaipsniui, skaudžių pasekmių išvengi“, - dėstė pareigūnas, kai motociklininkas atskleidė, kad mopedo teisių kadaise nepavyko išlaikyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.