Žiopli kauniečiai šokdino policininkus

Pamiršę kur paliko savo automobilius du kauniečiai su pareiškimais dėl vagysčių kreipėsi į policiją. Veltui laiką gaišę kriminalistai surado ne nusikaltėlius, bet žioplų vairuotojų pamirštus automobilius.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Sep 27, 2012, 6:27 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:47 PM

Lygiai prieš savaitę Kauno policijos pareigūnai sulaukė net trijų pareiškimų apie pavogtus automobilius. Toks per diną dingusių transporto priemonių skaičius privertė prisiminti nesenus laikus, kai Kaune siaučiant mašinvagių gaujoms automobiliai buvo masiškai vagiami.

28 metų D. J. policijai pasiguodė, kad nežinomi nedorėliai iš namo kiemo Kaune, Taikos prospekte pavogė jam priklausantį automobilį „Audi A4 Avant“ (1996 m. laidos). Pareiškėjas nurodė patyręs 7 tūkst. 800 litų žalą.

Tyrimo metu Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus (APGTS) pareigūnai išsiaiškino, jog automobilio netekęs kaunietis nukentėjo ne nuo vagių, bet nuo besaikio alkoholio vartojimo. Kaunietis taip prisigėrė, jog užmiršo draugui paskolinęs savo automobilį. „Audi A4 Avant“ rastas techniškai tvarkingas, jis grąžintas išsiblaiviusiam savininkui.

Tą pačią dieną policija sulaukė 30-mečio D. T. pareiškimo apie iš Tvirtovės alėjos dingusį 1 tūkst. litų vertės 1997 metų gamybos „Renault Laguna“. Atliekant tyrimą nustatyta, kad pareiškėjas užmiršo, kur pastatė savo automobilį. Automobilis rastas Kaune, Varnių gatvėje techniškai tvarkingas ir grąžintas pareiškėjui. Ikiteisminis tyrimas nutrauktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.