Kaune susidūrė keleivinis autobusas ir lengvieji automobiliai, sužeisti 4 žmonės

Antradienio rytą Kauno Šilainių rajone į avariją pateko keleivius vežęs autobusas „Solaris Urbino“. Sukdamas į kairę jis susidūrė su dviem lengvaisiais automobilius, per nelaimę sužaloti keturi žmonės.

Medikų pagalbos prireikė lengvaisiais automobiliais vykusiems keturiems žmonėms, jie nuvežti į ligoninę.<br>N. Povilaičio asociatyvi nuotr.
Medikų pagalbos prireikė lengvaisiais automobiliais vykusiems keturiems žmonėms, jie nuvežti į ligoninę.<br>N. Povilaičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Oct 2, 2012, 11:49 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:33 AM

Pranešimą apie Šilainių rajone, Baltų prospekte, įvykusią avariją Kauno policijos budėtojai gavo apie 8 val. 9 min.

Pasak pareigūnų, nelaimė įvyko Baltų prospektu vykusio keleivinio autobuso vairuotojui sukant į kairę pusę. Pirminiais duomenimis, jis nepraleido tiesiai važiavusio lengvojo automobilio „Chrysler Voyager“ ir su juo susidūrė. Po smūgio autobusas rėžėsi į šalia važiavusį kitą lengvąjį automobilį „Ford Mondeo“.

Medikų pagalbos prireikė keturiems žmonėms, pasak policijos pareigūnų, nukentėjo po du žmones iš abiejų lengvųjų automobilių.

Ar buvo sužeisti autobusu vykę keleiviai, dar nėra tiksliai žinoma. Po avarijos nelaukdami atvykstančių medikų ir policijos pareigūnų autobuso keleiviai išsivaikščiojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.