Mįslė Kauno policijai – kas vairavo automobilį, jų kolega ar žuvęs bendrakeleivis

Kauno Kelių policijos valdybos pareigūnai aiškinasi mįslingos tragedijos aplinkybes, kai naktį iš šeštadienio į sekmadienį vieno žmogaus žūtimi ir trijų sužalojimu pasibaigusį eismo įvykį sukėlė policijos pareigūnui priklausantis „Subaru Impreza“. Aiškinamasi kas jį vairavo – sužalotas automobilio savininkas ar nelaimės metu žuvęs jo draugas.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

2012-10-28 12:44, atnaujinta 2018-03-15 20:03

Tragiška eismo nelaimė naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 2 val. 25 min. įvyko Kaune, Žaliakalnio rajone, Nuokalnės gatvėje.

Kaip spėjama nemažu greičiu važiavęs Kauno policijos patrulių rinktinės 6-ojo būrio vyresniajam patruliui 28 metų R. V. priklausantis automobilis „Subaru Impreza“ (vairuotojas nustatinėjamas) išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Mercedes Benz S350“.

Nelaimės metu žuvo policijos pareigūno automobiliu vykęs 40-metis K. Z., o automobilio savininkas buvo sužalotas.

Eismo įvykio metu nukentėjo ir „Mercedes Benz“ vairuotojas bei keleivis. Vairuotojas dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę, o mažiau nukentėjęs keleivis gydomas ambulatoriškai.

Policija dar aiškinasi kas sėdėjo prie automobilio „Subaru Impreza“ vairo ir sukėlė avariją – sužalotas policijos patrulis ar nelaimės metu žuvęs jo draugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.