Vilniuje „Mazda“ nušlavė autobusų stotelę, viena keleivė dingo (papildyta)

Penktadienį, apie 14 val. 30 min., Vilniuje, Lizdeikos gatvėje, automobilis BMW 320 susidūrė su „Mazda MX3“, kuriuo važiavo dvi merginos. Jaunų merginų vairuojamas automobilis po susidūrimo nuvažiavo nuo kelio, nušlavė autobusų stotelę ir rėžėsi į apšvietimo stulpą. Smūgio būta stipraus, nes stulpas atsidūrė automobilio viduje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2012, 8:36 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:35 PM

Po avarijos iš automobilio išlipusios kruvinos merginos, ištiktos šoko, nuėjo į mišką. Vieną merginą rado policijos pareigūnai, kitos atvažiavę kinologai ieškojo iki nakties.

Lrytas.lt Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas sakė, kad merginos paieškos buvo tęsiamos ir sutemus.

Policijos pareigūnų surasta 17-metė teigė, kad ji buvo keleivė, o vairavo jos draugė.  Šoko ištikta mergina pristatyta medikams.

BMW vairuotojas iš avarijos vietos paspruko. Policijos pareigūnai pavakare surado automobilį, vairuotojo jame nebuvo. Automobilis buvo paliktas be valstybinių numerių. Nepaisant to, policija jau žino, kam priklauso automobilis.

Įtariama, kad avarinę situaciją sukėlė BMW vairuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.