Prie Panevėžio švytuokle virtusi priekaba apvertė „Audi“

„Mažas kupstas didelį vežimą apverčia“, – byloja lietuvių liaudies išmintis. O Panevėžio rajone, netoli Upytės ketvirtadienio popietę sunki priekaba galingą „Audi“ ant šono paguldė.

R. Stundžienė
R. Stundžienė
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Nov 29, 2012, 5:12 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:23 AM

Gana laimingai pasibaigusi nelaimė netoli Panevėžio, kelyje Panevėžys-Krekenava įvyko ketvirtadienio popietę, gana smarkiai lyjant lietui.

Iš paskos kitu automobiliu važiavę žmonės apstulbę pamatė, kaip priekyje važiavęs „Audi“ universalas, tempiantis ilgą priekabą, prikrautą lentų, staiga tapo nevaldomas. Galbūt ant kelio nelygumo sumėtyta sunki priekaba ėmė vingiuoti po kelią vis smarkiau, tarsi švytuoklė, o gerai įsisiūbavusi apsuko ją tempiantį automobilį ir sustojo skersai kelio. “Audi“, pavirtusi ant šono, pakibo virš toje vietoje nemažo skardžio šalia kelio sankasos. Jei būtų neatlaikę priekabos tvirtinimo detalės, automobilis būtų nusiritęs žemyn.

Nors iš karto sustojo pora pro šalį važiavusių automobilių, dar vienas vyriškis pagalbon atbėgo tekinas iš artimiausios sodybos, vienas automobilyje „Audi“ važiavęs jaunas vyras iš jo išsiropštė pats. Per incidentą kelyje jis nenukentėjo.

Apžiūrinėdamas aplamdytą „Audi“ vairuotojas galėjo kaltinti tik pats save. Vyriškio teigimu, juk ne pirmą kartą jis priekabą tempė, žinojo, kad joje sunkus krovinys, bet nebuvo pakankamai atsargus. Avariją mačiusių žmonių nuomone, „Audi“ tempiamoje priekaboje galėjo būti sukrauta apie toną medienos.

Toliau savo ratais „Audi“ kelionės tęsti nebegalėjo – atkabinus ir patraukus priekabą, apgadintas automobilis buvo išvežtas tralu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.