Mažeikių rajone darbininkus vežęs mikroautobusas rėžėsi į sunkvežimį, sužeisti 5 vyrai

Ketvirtadienį ryte Mažeikių rajone į skaldą vežusio sunkvežimio priekabą įsirėžus mikroautobusui „Volkswagen Transporter“ medikų pagalbos prireikė visiems penkiems juo važiavusiems vyrams.

Mikroautobuso keleivius dar iki atvykstant medikams iš sumaitoto automobilio ištraukė į pagalbą suskubę kitų automobilių vairuotojai.<br>Mažeikių policijos nuotr.
Mikroautobuso keleivius dar iki atvykstant medikams iš sumaitoto automobilio ištraukė į pagalbą suskubę kitų automobilių vairuotojai.<br>Mažeikių policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Dec 6, 2012, 1:01 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:13 PM

Keturi sužaloti vyrai buvo paguldyti į ligoninę, o vienas nukentėjusysis suteikus pagalbą išleistas gydytis į namus.

Skaudi nelaimė kelyje Mažeikai-Skuodas, netoli Židikų gyvenvietės, įvyko apie pusę aštuonių ryto.

Kai Mažeikių link vykęs sunkvežimis slidžiame kelyje ėmė stabdyti prieš kelyje įrengtą saugumo salelę, jo priekabą sumėtė.

Į priešingą eismo juostą išslydusią priekabą rėžėsi panevėžiečio 62 metų R. S. vairuojamas mikroautobusas „Volkswagen Transporter“ , kuriuo į darbą buvo vežami toje pačioje bendrovėje dirbantys keturi mažeikiškiai.

Po smūgio sunkvežimis nuvažiavo į kelkraštį, o mikroautobusas pakibo ant skardžio krašto.

Mikroautobuso keleivius dar iki atvykstant medikams iš sumaitoto automobilio ištraukė į pagalbą suskubę kitų automobilių vairuotojai, o po avarijos mašinos nuolaužų prispaustą vairuotoją išlaisvinti pavyko tik ugniagesiams-gelbėtojams.

Labiausiai per avariją nukentėjęs mikroautobuso vairuotojas buvo paguldytas į reanimacijos skyrių.

Ligoninėje atsidūrė ir trys mikroautobuso keleiviai: 46 metų V. D. dėl politraumos paguldytas į chirurgijos skyrių, o 49 metų P. M. ir 54 metų R. S. - į traumatologinį skyrių.

Ketvirtasis mikroautobuso keleivis 57 metų A. R., kuriam medikai diagnozavo galvos ir krūtinės sumušimą, po apžiūros buvo išleistas gydytis į namus.

Sunkvežimio vairuotojas per avariją nenukentėjo.

Avarijos priežastis tiriantys pareigūnai spėjo, kad nelaimė įvyko sunkvežimio vairuotojui neįvertinus eismo sąlygų. Ketvirtadienį ryte Mažeikių rajone stipriai snigo, todėl kelio danga buvo slidi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.