Dėl slidžių kelių Biržų rajone – viena avarija po kitos

Biržuose visą penktadienį gausiai sninga, keliai slidūs, o vairuotojai važiuoja tarsi vasarą. Per dvi tądien pusvalandžio intervalu įvykusias avarijas Biržų rajone sudaužyti ne tik du lengvieji automobiliai, tačiau apgadinti ir du sunkvežimiai, vienas žmogus sunkiai sužalotas.

Avarijoje nukentėjo "Kamaz" kabina, biržietis vairuotojas paguldytas į ligoninę.<br>Biržų r. PK
Avarijoje nukentėjo "Kamaz" kabina, biržietis vairuotojas paguldytas į ligoninę.<br>Biržų r. PK
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Dec 7, 2012, 5:50 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:17 PM

Avarija kelyje Biržai-Pandėlys-Rokiškis įvyko apie 10 val. 30 min. Rokiškyje gyvenantis 70-metis P. P., vairuodamas automobilį „Opel Astra“, slidžiame kelyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Audi A6 Avant“, kurį vairavo V. B., gimęs 1970 m.

Automobiliai nulėkė nuo kelio ir buvo smarkiai sudaužyti, o abu vairuotojai dėl traumų išvežti į ligoninę. Sunkiai sužalotas „Opel Astra“ vairuotojas netrukus buvo pervežtas į Panevėžio ligoninę.

Po pusvalandžio dar viena avarija įvyko netoli Būginių kaimo, Biržų girios kelyje.

Biržų rajono Medeikių kaimo gyventojas I. J., gimęs 1955 m., vairuodamas krovininį automobilį „Iveco“ su priekaba taip pat neatsižvelgė į meteorologines sąlygas ir slidžią kelio dangą.

Siaurame ir sklidžiame kaip stiklas kelyje prasilenkiant su iš priekio atvažiuojančiu krovininiu automobiliu „Kamaz 5511“, pirmasis sunkvežimis jį užkabino.

Nuo smūgio labiausiai nukentėjo sunkvežimio „Kamaz“ kabina. Jo vairuotojas, 51 metų biržietis P. B., paguldytas į Biržų ligoninę stebėjimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.