Internete surastos draugės atstumtas aštuoniolikmetis iš Vilniaus į Ukmergę naktį ėjo basas

18-metis ukmergiškis namo iš

Beeinant vaikinui suplyšo batai, todėl juos išmetė ir ant kojų užsidėjęs maišelius tęsė kelionę.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Beeinant vaikinui suplyšo batai, todėl juos išmetė ir ant kojų užsidėjęs maišelius tęsė kelionę.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-12-08 16:36, atnaujinta 2018-03-14 18:56

Pirmieji pėsčiomis keliu Vilniu-Panevėžys ėjusį žmogų pastebėjo Vilniaus miesto patruliai. Vaikinas buvo tik su kojinėmis, o vietoj batų ant kojų buvo užsidėjęs maišelius. Išsiaiškinę, kad jaunuolis yra iš Ukmergės rajono ir keliauja namo, pareigūnai jį nuvežė į Širvintas.

Čia pasitiko Širvintų rajono policijos komisariato patruliai. Jie susiskambino su Ukmergės rajono policijos komisariatu ir apie 4 val. ryto ketvirtadienį ties Krikštėnais pėsčiąjį keleivį perdavė ukmergiškiams.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai išsiaiškino, kad 18-metis keliautojas yra iš Vidiškių seniūnijos, Šlapių priemiesčio. Kadangi kilo įtarimas, kad vaikinas gali būti apšalęs galūnes, pirmiausia jis buvo nugabentas į Ukmergės ligoninę. Medikai jaunuolį paguldė į ligoninę stebėjimui.

Pasak policijos pranešimo, jaunuolis paaiškino, kad jis į Vilnių buvo nuvažiavęs pas draugę, su kuria susipažino internetu. Kai draugė nepanoro jo įsileisti į namus, jis nusprendė pėsčiomis sugrįžti į Ukmergę. Tad apie 19 val. patraukė namų link. Beeinant suplyšo jo batai, todėl juos išmetė ir ant kojų užsidėjęs maišelius tęsė kelionę.

Kad aštuoniolikmetis yra paguldytas į ligoninę, policijos pareigūnai pranešė jo mamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.