Dėl trūkusio vandentiekio Vilniuje du automobiliai įkrito į smegduobę

Šeštadienio vakarą, 17 val. 35 min. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Č. Sugiharos gatvėje į smegduobę įkrito du automobiliai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-09 10:22, atnaujinta 2018-03-14 18:41

Incidentas įvyko prie sankryžos su Viršuliškių gatve.

Į smegduobę įkrito autobusiukas „Renault Master“ ir sunkvežimis. Dar du greta stovėjusius automobilius gyventojai spėjo patraukti. Nelaimė įvyko dėl trūkusio bendrovės „Vilniaus vandenys“ vandentiekio. Trūkus vandentiekiui, žemė buvo išplauta, dėl to atsiverė smegduobė.

„Avarija įvyko dėl trūkusio seno vamzdžio. Šiuo metu įvykio vietoje dirba mūsų įmonės darbuotojai, tikimės viską sutvarkyti per 2-3 dienas“,- lrytas.lt sakė „Vilniaus vandenų“ komunikacijos vadovė Eglė Rimkutė.

„Vilniaus vandenys“ teigia, kad gyventojams vandens tiekimas nebuvo nutrauktas, tačiau lrytas.lt Viršuliškių gyventojas teigė, kad daugiau nei valandą namuose nebuvo nei karšto, nei šalto vandens.

Įmonė nukentėjusiems gyventojams nuostolius žada atlyginti.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Šiais metais Vilniuje tai jau ne pirmas kartas, kai į smegduobę įkrinta automobilis. Liepos mėnesį  lietui išplovus gruntą, keturių metrų gylio ir penkių metrų pločio smegduobė po automobilio „Citroen” ratais atsivėrė Šilo ir V. Grybo gatvių sankryžoje Antakalnio rajone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.