Dingęs kaunietis pakliuvo į plėšikų rankas?

Trakų policija penktadienį sulaikė du vyriškius, įtariamus 25

Prieš savaitę prapuolusio K. Sendziko policija vakar vakare dar nebuvo aptikusi, bet sulaikė du vyrus, įtariamus jo apiplėšimu.<br>Kauno policijos nuotrauka
Prieš savaitę prapuolusio K. Sendziko policija vakar vakare dar nebuvo aptikusi, bet sulaikė du vyrus, įtariamus jo apiplėšimu.<br>Kauno policijos nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Dec 21, 2012, 6:08 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:39 AM

Neatmetama, kad plėšikai Trakų rajone jaunuolį nužudė, o kūną paslėpė. Prieš savaitę dingęs studentas vis dar nesurastas.

Kauno technologijos universiteto magistrantūros pirmakursis K. Sendzikas gruodžio 15 dieną išvyko pas savo draugę Juliją, gyvenančią Trakų apylinkėse, bet su mergina taip ir nesusitiko.

Trakų rajono policijos komisariato viršininkas Valerijus Vincukevičius lrytas.lt patvirtino, jog kriminalistai sulaikė du vietos gyventojus, kurie yra įtariami K. Sendziko užpuolimu.

Traukiniu pas draugę iš Kaišiadorių geležinkelio stoties šeštadienio vakarą keliavęs keliavęs K. Sendzikas vežėsi nešiojamą kompiuterį „Toshiba“, banko kortelę, telefoną, pinigus ir asmens dokumentus.

Gerai nusiteikęs jaunuolis pusę devynių paskambino telefonu savo tėvui Petrui Sendzikui ir žadėjo sugrįžti į Kauną vėlai vakare. Tai buvo paskutinis sūnaus ir tėvo pokalbis.

180 centimetrų ūgio, mėlynų akių, rudaplaukis jaunuolis buvo apsirengęs juodą paltą ir tamsiai mėlynus džinsus.

Žinių apie dingusį vaikiną nekantriai laukia jo tėvai (tel. 8(600)19784), policijai skambinti 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.