Kraupi avarija Čedasų miestelyje - mirtinai partrenkti du dviratininkai, automobilis rėžėsi į medį (papildyta)

Sekmadienio pavakarę Rokiškio rajone Čedasų miestelyje įvyko tragiška avarija. 16 valandą 49 minutės lengvasis automobilis "Volkswagen Golf" partrenkė ir mirtinai sužalojo du dviratininkus. Dviratininkai žuvo vietoje, vienam buvo nutraukta galva. Avarijos vieta atrodė šiurpiai. Dviratininkų palaikai gulėjo ant kelio, šalia - sumaitotas dviratis. 

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Jan 6, 2013, 10:04 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:57 PM

Dviračiais važiavo du gretimo Maineivų kaimo gyventojai Vasilijus Aleinikovas ir Aleksandras Aleinikovas, kuriems apie 40 metų, jie šeimų neturėjo. Jie nebuvo broliai. Vyrai buvo atvykę apsipirkti į Čedasų miestelio parduotuvę.

Nelaimė įvyko 16 valandą 49 minutės pagrindinėje Čedasų miestelio sankryžoje. Smūgio būta tokio stipraus, kad po jo automobilis nulėkė į šalikelę ir atsitrenkė į pakelėje augusį medį.

Automobilį vairavo 27 metų Vytautas Boreika. Mašinoje buvo dar trys jaunuoliai. Kol kas neaišku, ar jie nebuvo apsvaigę. Labiausiai nukentėjo būtent vairuotojas. Jį iš mašinos traukė ugniagesiai, kuriems teko nupjauti mašinos stogą. Kiti trys keleiviai, pirminiais duomenimis, nenukentėjo. 

Šiuo metu įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai ir ekspertai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.