Kompanijos pasivažinėjimas BMW automobiliu baigėsi tragiškai, žuvo jaunas vairuotojas

Naktinis pasivažinėjimas Biržų rajone jaunuolių kompanijai pasibaigė tragiškai. Pabiržės miestelyje apvirtus automobiliui BMW 525, žuvo jį vairavęs 20-metis Pačeriaukštės seniūnijos gyventojas Deividas Petrikonis. Kartu važiavęs jo bendraamžis draugas ir dvi metais jaunesnės merginos liko gyvi, medikų pagalbos atsisakė.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jan 27, 2013, 1:22 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:31 AM

Avarija prie pat Biržų esančiame Pabiržės miestelyje, Biržų gatvėje įvyko 4 val. 40 min. Pirminiais duomenimis, D. Petrikonis greičiausiai nesuvaldė automobilio, šis apsivertė ir atsirėmė į namo kieme stovėjusį medį.

Automobilyje prispaustą vairuotoją išvadavo atskubėję ugniagesiai, panaudoję specialią įrangą. Be sąmonės buvusį jaunuolį gelbėtojai perdavė greitosios pagalbos medikams, tačiau jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Kartu su D. Petrikoniu važiavęs jo bendraamžis draugas Andrius Čimbaras ir dvi metais jaunesnės merginos – Indrė Rožėnaitė ir Silvija Kazakevičiūtė rimtų sužalojimų išvengė. Jie patys išlipo iš sudaužyto automobilio, o vėliau atsisakė medikų pagalbos.

Portalo lrytas.lt žiniomis, šeštadienio vakare Smilgių kaime gyvenantis D. Petrikonis buvo atvažiavęs pas gretimame Kelmynės kaime gyvenantį A. Čimbarą, padėjo jam pajungti automobilio audioaparatūrą. Apie 21 val., susiskambinę su Pabiržės seniūnijos Kirdonių kaime gyvenančiomis pažįstamomis merginomis, abu vaikinai išvažiavo pas jas į svečius.

Paryčiais kažkur važiavusių jaunuolių kompanijos kelionė baigėsi Pabiržėje. Visiems trims likusiems gyviems BMW keleiviams po avarijos nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Ar vairuotojas buvo blaivus, paaiškės po ekspertizės.

Biržų profesinio rengimo centre mokęsis D. Petrikonis draugams džiaugėsi, kad šiemet vasarą sueis du metai, kaip jis gavo vairuotojo pažymėjimą ir nebebus „žalias lapas“. Penktos klasės BMW jis nusipirko prieš maždaug 4 mėnesius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.