Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Per jaunuolio sukeltą avariją Šilutės rajone žuvo jo šeima (papildyta)

Šilutės rajone įvyko didelė avarija, per kurią žuvo keturi žmonės. Dideliu greičiu lėkęs lengvasis automobilis „Volkswagen Passat“ rėžėsi į vilkiką MAN. Avariją sukėlusį automobilį vairavo 19 metų vaikinas. Vairuotojo pažymėjimą jaunuolis buvo gavęs prieš pusmetį.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovydas Pancerovas

Jan 30, 2013, 5:27 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:30 PM

Tragedija įvyko trečiadienio rytą greta Saugų kaimo. „Volkswagen Passat“ vairuotojui nepavyko suvaldyti automobilio posūkyje, šis pradėjo slysti ir rėžėsi į sunkiasvorę transporto priemonę.

Avariją sukėlė lengvąjį automobilį vairavęs 19 metų jaunuolis. Su juo kartu važiavo jo motina, patėvis ir dar viena moteris. Visi jie buvo Saugų kaimo gyventojai. Automobilį jie įsigijo tik prieš šv. Kalėdas. Manoma, kad šeima vyko į turgų Šilutėje. 

Žuvusiųjų kūnai buvo labai sumaitoti. Ugniagesiai-gelbėtojai turėjo iškrapštyti jų kūnų likučius iš sutraiškyto automobilio. Vairuotojas per avariją iškrito iš „Volkswagen Passat“. 

42 metų MAN vairuotojas nesusižeidė. Tačiau jį ištiko šokas.

Į nelaimės vietą atvyko trys medikų ekipažai, tačiau jų pagalbos jau neprireikė. Įvykio vietoje dirbęs reporteris pranešė, kad atvyko ir karo policijos automobilis.

Šiemet per avarijas Šilutės rajone buvo žuvę 2 žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.