Klaipėdoje avariją padarę jaunuoliai ramiai gurkšnojo viskį

Klaipėdos žiedinėje sankryžoje nesuvaldyto ir pažliugusiame žolyne

Peršokęs tris eismo juostas automobilis su Didžiosios Britanijos numeriais įstrigo pažliugusioje žemėje.<br>G. Vaičekauskas ("Balticum" TV)
Peršokęs tris eismo juostas automobilis su Didžiosios Britanijos numeriais įstrigo pažliugusioje žemėje.<br>G. Vaičekauskas ("Balticum" TV)
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Feb 5, 2013, 6:21 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:01 PM

Avarija Šilutės plento ir Baltijos prospekto žiedinėje sankryžoje įvyko pirmadienio vakarą, prieš pusę aštuntos.

Nuo pietinės miesto pusės centro link važiavęs automobilis BMW su Didžiosios Britanijos valstybiniais numeriais peršoko tris eismo juostas, gatvės bortą ir atsidūrė žaliojoje vejoje.

Vairuotojas bandė išvažiuoti - tai liudija likusios vėžės, bet pažliugusioje žemėje įstrigo ratai, be to, per avariją buvo pažeista važiuoklė.

Atvykę policijos pareigūnai buvo gerokai nustebinti - trys salone sėdėję vaikinai nuo 25 iki 28 metų lyg niekur nieko perdavinėjo vienas kitam viskio butelį.

Jie aiškino, kad automobilį vairavęs asmuo buvo blaivus. Jis esą nuėjo ieškoti technikos, kuri galėtų ištempti BMW. Tikrintis blaivumą sutiko tik vienas vaikinas - jam nustatytas 1,17 promilių girtumas.

28 metų automobilio savininkas teigė, kad jam Lietuva ir jos taisyklės nerūpi: jis po savaitės išvažiuoja į užsienį.

Vaikinai nepakluso pareigūnų reikalavimui išlipti iš automobilio. Vietoje to, užrakino dureles. Du jų buvo išlaipinti tik papurškus į saloną dujų.

Nugabenus į policiją buvo patikrintas ir kitų dviejų linksmuolių girtumas. Vienam jų nustatytos 2,18, kitam - 2,61 promilės alkoholio.

Čia jie pradėjo raityti kitą istoriją. Esą automobilį vairavo mergina, kuri jam įstrigus kažkur pradingo. Ryžtis vairuoti mašiną, kurios vairas - dešinėje pusėje, be patirties nelengva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.