Neatidumo kaina – aplamdyti automobiliai ir sužalota keleivė

Trečiadienį Radviliškyje, Šiaulių-Gedimino gatvių sankryžoje susidūrus dviems automobiliams medikų pagalbos prireikė vieno į avariją patekusio automobilio keleivei – 46 metų Radviliškio rajono gyventojai.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Feb 13, 2013, 3:43 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:14 AM

Avarija, per kurią nukentėjo žmogus, galėjo kilti dėl automobilį BMW vairavusios moters neatidumo.

Automobilį BMW vairavusi 26 metų Radviliškio rajono gyventoja sankryžoje sukdama į kairę nepraleido priešinga eismo juosta važiavusio vienatūrio „Ford Galaxy“, kurį vairavo 46 metų radviliškietis, ir su juo susidūrė.

Sankryžoje į kairę pusę besisukančio BMW vairuotojai matomumą užstojo iš antrosios priešpriešinės eismo juostos taip pat į kairę pusę sukti ketinantis vilkikas su puspriekabe.

Pirmąją priešpriešinio eismo juosta važiuojantį vienatūrį „Ford Galaxy“ automobilio BMW vairuotoja pastebėjo jau įvažiavusi į sankryžą.

Susidūrimo su netikėtai išnirusia kliūtimi nespėjo išvengti ir vienatūro vairuotojas.

Vienatūris trenkėsi į BMW šoną ir jį nustūmė į sankryžos pakraštį.

Per avariją buvo sužalota galinėje automobilio BMW sėdynėje sėdėjusi vairuotojos anyta. Dėl galvos traumos ir kūno sumušimų nukentėjusioji buvo paguldyta į ligoninę.

Nei BMW, nei „Ford Galaxy“ vairuotojai per susidūrimą nenukentėjo. Kaktomuša į kliūtį įsirėžusio vienatūrio vairuotoją nuo sužalojimų apsaugojo ir po susidūrimo išsiskleidusi saugos pagalvė.

Į avariją patekusių automobilių vairuotojams teko papūsti į alkoholio tikrintuvą. Paaiškėjo, kad abu vairuotojai buvo blaivūs.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.