Dingęs „Bekešo vilkų“ muzikantas atsirado po dviejų parų

Grupėje „Bekešo vilkai“ saksofonu grojantis Karolis Leverauskas Vilniuje dingo trečiadienio vakarą. Draugai ir artimieji dvi dienas negalėjo rasti šio vaikino, todėl K. Leverausko šeima pradėjo paieškas ir kreipėsi pagalbos į visuomenę ir žiniasklaidą.

Daugiau nuotraukų (1)

Akvilė Adomaitytė

2013-02-15 12:22, atnaujinta 2018-03-11 20:59

Muzikanto draugai tikėjosi, kad atsilieps žmonės, kurie jį matė ar žino, kur jis yra, bet apie save pranešė pats Karolis.

Portalui lrytas.lt Karolio motina prieš pat 13 val. patvirtino, kad neseniai sulaukė iš sūnaus trumposios SMS žinutės. Jos turinys trumpas ir aiškus – Karolis yra sveikas, jam nieko nenutiko ir jau šiandien pat grįš namo.

„Manau, kad jokio nusikaltimo nebuvo, o kas iš tiesų nutiko, dar pati nežinau. Karolis parašė, kad viską papasakos grįžęs“, – telefonu paaiškino nusiraminusi motina. Ji pridėjo, kada tiksliai sūnus grįš namo, nežinanti.

Paskutinį kartą Karolį draugai matė trečiadienį. Jėzuitų gimnazijoje Vilniuje vaikinas žaidė krepšinį. Po treniruotės, apie 21 valandą, K. Leverauskas išvyko, tačiau namo negrįžo. Nuo to laiko niekas jo nematė, susisiekti taip pat nepavyko – telefonas iki pat penktadienio ryto buvo išjungtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.