Panevėžyje naktį liepsnojo trys automobiliai

Antradienį paryčiui Panevėžyje degė trys automobiliai. Du iš jų, kaip manoma, padegti, liepsnojo Parko gatvėje, dar vienas apdegė Margirio gatvėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2013-02-19 10:17, atnaujinta 2018-03-11 14:23

Pirmasis užsiliepsnojo prie Margirio gatvės 1-ojo namo stovėjęs lengvasis automobilis „Mercedes Benz S400“. Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai, pranešimą apie gaisrą gavo 3 val. 40 min. Nuskubėję į nurodytą vietą, jie automobilį rado degantį atvira liepsna. Gaisro metu išdegė variklio skyrius, apdegė priekinės padangos, stiklas. Dėl ko kilo šis gaisras, nustatinėjama. Taip pat tikslinama, kam automobilis priklauso.

Praėjus maždaug 20 min. nuo šio pranešimo apie gaisrą, paskambinę panevėžiečiai pranešė, kad du automobiliai dega kitame miesto mikrorajone, prie Parko gatvės 75-ojo namo.

Nuvykę į minėtą vietą, ugniagesiai iš tiesų rado liepsnojančius du vienas priešais kitą šalia daugiabučio stovėjusius automobilius: „Renault Laguna“ ir „Mazda CX-7“. Numalšinus liepsnas paaiškėjo, kad „Renault“ apdegė priekinė dalis, variklio skyrius, o visureigiui „Mazda“ – apdegė variklio skyrius, aprūko ir apdegė salonas.

Įtariama, kad abu šie automobiliai buvo padegti. „Renault“ priklauso Parko gatvės 75-me name gyvenančiam 64 metų R. A., „Mazda“ – 41 metų to paties namo gyventojai E. Č.

Vos prieš kelias dienas 5 automobiliai nuo ugnies nukentėjo ir Panevėžio priemiestyje, Dembavos kaime. Visiškai sudegė prie Veteranų gatvės 3 namo stovėjęs BMW 318 ir mikroautobusas „Volkswagen Transporter“, remontuoti nebeverta šalia stovėjusio ir stipriai apdegusio senutėlio „Renault 19“, dar du automobilius liepsnos apgadino mažiau.

Nors iš pradžių buvo įtariama, kad vienas automobilis buvo padegtas, o nuo jo užsidegė aplinkui stovėję, ekspertai nustatė, kad gaisras kilo dėl gedimo šio automobilio elektros instaliacijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.