Klaipėdos apskrityje - mįslingos penkių vyrų mirtys

Praėjusią parą uostamiesčio pareigūnai sulaukė neįprastai daug pranešimų apie žmonių mirtis. Visų jų priežastys neaiškios, tačiau neatmetama, kad visi penki mirę vyrai patys pasirinko mirtį.

Pareigūnai beveik neturi abejonių, kad trys iš penkių rastų vyrų iš gyvenimo pasitraukė savo noru.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Pareigūnai beveik neturi abejonių, kad trys iš penkių rastų vyrų iš gyvenimo pasitraukė savo noru.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

Mar 1, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:44 PM

Ketvirtadienį apie 18 val. Klaipėdoje, Taikos prospekto bute aptiktas 27-erių vyro lavonas. Spėjama, kad jis iš gyvenimo pasitraukė savo noru. Vėliau vakare miesto centre, Herkaus Manto gatvės rūsyje gyventojai rado vyriškio kūną. Po pirminės apžiūros pareigūnai linkę manyti, kad 44 metų klaipėdietis nusižudė.

Spėjama, kad gyvenimą baigti savo valia ryžosi ir Kretingos rajono Pasertupio kaimo gyventojas. Sodybos šeimininko kūnas be gyvybės ženklų aptiktas ketvirtadienį perpiet. Vyrui buvo 38-eri.

Neaiškiomis aplinkybėmis praėjusią parą mirė ir 46-erių klaipėdietis. Bute Brožynų gatvėje rastas jo kūnas, o šalia jo ant grindų pareigūnai aptiko kraujo dėmių. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pareigūnai aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis mirė klaipėdietis pensininkas. 67 metų vyro lavonas rastas Klaipėdos rajono Gružeikių sodų bendrijoje esančioje pelkėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.