Kauno policija surado nuo praėjusio šeštadienio į namus negrįžusį dvylikametį

Kauno policija praneša suradusi praėjusį šeštadienį iš namų išėjusį ir negrįžusį dvylikametį. Jis surastas Domeikavos gyvenvietės apylinkėse, kur vaikštinėjo su panašaus amžiaus berniukais. Gyvas ir sveikas mažametis perduotas tėvų globai. 

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Mar 12, 2013, 9:27 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 4:53 AM

Kauno policiją ant kojų sukėlė pranešimas, jog iš tėvų namų Šilainių rajone dar praėjusį šeštadienį išėjo ir be žinios dingo 12-metis Deividas B.

Paiešką pradėję policijos pareigūnai išsiaiškino, jog berniukas buvo išleistas pas draugą švęsti gimtadienio, o raginamas grįžti namo susipyko su tėvais.

Paauglys atsisakė baigti linksmybes, o galiausiai išjungė savo mobiliojo ryšio telefoną. Nesulaukę sūnaus, jo tėvai pagalbos kreipėsi į policijos pareigūnus.

Ankstų antradienio rytą Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas išplatino kreipimąsi į visuomenę, jame prašyta žmonių pagalbos ieškant į namus nenorinčio grįžti berniuko.

Lrytas.lt žiniomis antradienį policijos pareigūnai gavo informaciją, kad jų ieškomas paauglys pastebėtas Kauno pakraštyje esančios Domeikavos gyvenvietės apylinkėse. Nuvykus į nurodytą vietą vaikas buvo rastas. Jis perduotas tėvų globai. Pareigūnai aiškinasi kur laiką leido nuo praėjusio šeštadienio vakaro tėvų namuose nesirodęs dvylikametis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.