Apiplėšto studento K. Sendziko tėvai nepraranda vilties rasti jo kūną

Nuo Dzūkų gatvelės iki nuošalaus vandens telkinio - apie 200 metrų.

Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Mar 13, 2013, 7:45 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:49 AM

Jei Karolio kūnas artimiausiu metu nebus surastas, 2012 metų gruodžio 15 dieną Lentvaryje jį užpuolusiems dviems recidyvistams nebus galima pareikšti kaltinimų žmogžudyste - nusikaltėliai bus teisiami tik dėl plėšimo ir sulauks gerokai švelnesnių bausmių nei už nužudymą.

Lentvariškiai ir kitų miestų gyventojai kovo 17 dieną surengs didelio masto dingusio jaunuolio paiešką, kuri 11 valandą prasidės nuo Lentvario geležinkelio stoties aikštelėje ir tęsis kelių kilometrų spinduliu. „Tikimės, kad sekmadienį susirinks apie 300 žmonių. Mus labai sujaudino jų geranoriškumas“, - portalui lrytas.lt pasakojo K.Sendziko motina Angelė Sendzikienė, drauge su savo vyru Petru Sendziku dalyvausianti sūnaus paieškoje.

Jei vaikino kūno nepavyks rasti, greitu laiku bus rengiamos naujos paieškos.

Nuo Dzūkų gatvelės iki nuošalaus vandens telkinio - apie 200 metrų.

K. Sendziko tėvai po sūnaus dingimo atkreipė dėmesį į įskilusio ledo žymę - atrodė, kad neseniai kažkas jį būtų prakirtęs. Tačiau pareigūnai šioje vietoje kūno neieškojo.

Daug kartų už plėšimus ir kitus nusikaltimus teisti du lentvariečiai prisipažino policijai gruodžio 15-osios vakarą žiauriai sumušę prie geležinkelio stoties sutiktą Kauno technologijos universiteto studentą ir atėmę iš jo nešiojamą kompiuterį, banko kortelę.

Užpuolikai tvirtina apie 22 valandą palikę K. Sendziką gulintį ant žemės ir nuėję savais keliais. Anot įtariamųjų, nuo smūgių studentas negalėjo mirti.

Paskui K. Sendzikas dar pajėgė atsikelti, sunkiu žingsniu ėjo Lentvaryje esančia Dzūkų gatve, o paskui dingo kaip į vandenį.

A. Sendzikienė įtaria, kad sūnų gulintį prie geležinkelio stoties palikę nusikaltėliai vėliau nusprendė jį nužudyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.