Liepsnojančiu vilkiku pagalbos lėkė į degalinę

Penktadienį pavakare Klaipėdos rajone netoli Priekulės esančios „Lukoil“ degalinės darbuotojai pakraupo pamatę į degalinę įsukantį degantį vilkiką. Aplinkiniai vairuotojai jam mojo rodydami, kad vilkikas liepsnoja, tačiau šis važiavo tiesiai į degiais produktais prekiaujančią degalinę.

Į „Lukoil“ degalinę įsukusio vilkiko kabina visiškai sudegė.
Į „Lukoil“ degalinę įsukusio vilkiko kabina visiškai sudegė.
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Mar 15, 2013, 7:12 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:08 PM

Iš Šilutės į Klaipėdos uostą durpių krovinį vežusio vilkiko DAF su puspriekabe vairuotojui, 63 metų Druskininkų gyventojui Albinui Š. aplinkinių įspėjimo nė nereikėjo – jis žinojo, kad mašina dega.

Tačiau vyras išsigando stoti siaurame kelyje ir sutrikęs įsuko į pirmą pakelėje pasitaikiusią aikštelę. Netrukus vairuotojas suakmenėjo supratęs, kad su liepsnojančiu vilkiku įvažiavo į degalinę.

Nors vilkikas sustojo kiek atokiau nuo degalinės degalų išpilstymo kolonėlių, sprogimo grėsmė buvo labai reali.

Tuo metu netoli Priekulės degė žolė, kurią gesino nemažai priešgaisrinės tarnybos komandų, todėl prie degalinėje degančio vilkiko bent 5 ugniagesių ekipažai atlėkė gana greitai.

Ugnis buvo nuslopinta beregint, tačiau vilkiko kabina spėjo visiškai sudegti. Vairuotojas ir ugniagesiai stebėjosi, kaip per gaisrą neužsidegė ir nesprogo vilkiko degalų bakai, kurie buvo pilni degalų. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.