Susižalojusiems suimtiesiems prireikė ugniagesių pagalbos

Penktadienį rankas susipjaustė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje laikomi du už vagystes suimti vyrai. Areštinės pareigūnams į pagalbą teko kviesti ne tik medikus, bet ir ugniagesius.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Mar 15, 2013, 3:47 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:35 PM

Du vienoje kameroje laikomi suimtieji – 28 metų D. K. ir 30-metis Ž. K. rankas vienkartinio skutimosi peiliuku susižalojo penktadienį prieš pietus.

Šį incidentą 12 val. 27 min. pastebėjęs areštinės postinis iškvietė greitosios pagalbos medikus. Tačiau pareigūnams teko pagalbon kviesti ir ugniagesius – užsikirtus kameros durų užraktui nebebuvo įmanoma jų atrakinti. Atvažiavę ugniagesiai nupjovė durų vyrius ir į kamerą įleido medikus.

D. K., susižalojusiam dešinę ranką, būtina pagalba buvo suteikta vietoje, o abi rankas susipjausčiusį Ž. K. medikai išvežė siūti žaizdų į Panevėžio ligoninę. Suteikus reikalingą pagalbą, jis vėl parvežtas atgal į areštinę.

Abu vyrai – ne kartą teisti, šiuo metu suimti dėl naujų nusikaltimų ir laukiantys dar vieno teismo nuosprendžio. D. K. suimtas dėl vagystės, Ž. K. – dėl vagystės ir viešosios tvarkos pažeidimo.

Susižaloję suimtieji buvo apgyvendinti neseniai suremontuotoje komisariato areštinės dalyje. Pareigūnai džiaugiasi, kad per 2 mėnesius, kai išgražėjusiose kamerose jau laikomi sulaikytieji ar suimtieji, jie patalpų dar nenusiaubė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.