Mįslingai dingusios kaunietės pėdsakai galimai veda į Vilnių

Iki šiol neatsirandant be žinios dingusiai 21 metų Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) studentei Justei K., Kauno policijos pareigūnai narplioja įvairias versijas. Pasak kriminalistų, tikimybė, jog mergina galėjo tapti nusikaltimo auka – minimali. Jos dingimo priežasčių reikėtų ieškoti asmeniniame gyvenime.

Gauta informacijos, jog į dingusią studentę panaši mergina pastebėta vykstanti traukiniu į Vilnių.<br>T. Bauro ir policijos nuotraukos
Gauta informacijos, jog į dingusią studentę panaši mergina pastebėta vykstanti traukiniu į Vilnių.<br>T. Bauro ir policijos nuotraukos
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Mar 18, 2013, 4:15 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:58 PM

Pranešimą, jog iš savo namų Akademijos miestelyje išėjo ir be žinios dingo 21-erių Justė K., Kauno policija gavo praėjusį šeštadienį. Į pareigūnus kreipėsi sunerimęs kaunietės tėvas.

A. Stulginskio universiteto bendrabutyje gyvenusi LSMU studentė turėjo visuomeniniu transportu vykti į paskaitas, tačiau bendramoksliai jos nesulaukė. Išjungtas buvo ir jos mobiliojo ryšio telefonas. Paskutinį kartą ji buvo pastebėta netoli bendrabučio.

Nustačius, jog studentės telefonas paskutinį kartą veikė A. Stulginskio universiteto miestelio pakraštyje, sekmadienį organizuota didelė paieškos operacija.

Policijos pareigūnai, kinologai su tarnybiniais šunimis, taip pat vietos gyventojai, merginos draugai šukavo Kamšos draustinį, Marvelės gatvės prieigas bei Nemuno pakrantę. Pasitelktas ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis su termovizoriumi, leidžiančiu aptikti žmogų pagal jo kūno skleidžiamą šilumą. Deja, pastangos rasti mįslingai dingusią studentę rezultatų nedavė.

Merginos ieškantys policijos pareigūnai lrytas.lt žurnalistui sakė, jog tikimybė, kad ji tapo nusikaltimo auka – kol kas minimali. Surinkti duomenys leidžia manyti, kad Justės K. dingimo priežastis gali slypėti sudėtinguose asmeniniuose santykiuose.

Lrytas.lt žiniomis, prieš dingimą merginos santykiai su tėvais buvo kiek keistoki. Uždara, mažai bendraujanti kaunietė neatsiliepdavo į jų skambučius arba juos atmesdavo.

Pirmadienį Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai toliau tęsia paieškos darbus. Gauta informacijos, jog į dingusią studentę panaši mergina pastebėta vykstanti traukiniu į Vilnių. Planuojama peržiūrėti geležinkelio stoties vaizdo kamerų įrašus, taip pat patikrinti, ką užfiksavo šalia A. Stulginskio universiteto miestelio esančių degalinių vaizdo kameros.

Merginos požymiai: apie 160 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų šviesių plaukų, nešioja akinius. Apsirengusi pilkos spalvos puspalčiu, mėlynos spalvos džinsinėmis kelnėmis, languotais marškiniais, avėjo margais (baltos ir pilkos spalvų) sportiniais bateliais, turėjo pilkos spalvos kuprinę.

Ypatingi požymiai: akiniai raudonos spalvos rėmeliais.

Asmenis, žinančius Justės K. buvimo vietą, ją mačiusius ar turinčius kitokios vertingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno pareigūnus telefonais: (8 37) 30 39 51, 30 39 56, 30 34 50 arba 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.