Rokiškio rajone ežere rastas nuskendęs panevėžietis

Penktadienį Rokiškio rajone ugniagesiai gelbėtojai iš ežero ištraukė skenduolį. Įtariama, kad vyriškis galėjo nuskęsti netyčia įkritęs į ežero lede iškirstą eketę, kurioje maudydavosi pirtyje išsikaitinę sodybos šeimininkai ir jų svečiai.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Mar 22, 2013, 2:51 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:08 PM

Kamajų seniūnijos Petriošiškio kaime gyvenantis Jonas A. trečiadienį pasigedo jo sodyboje prisiglaudusio 56 metų panevėžiečio Vytauto M. Pastarasis ne tik šios sodybos šeimininkui patalkėdavo, tačiau ir išeidavo pas kitus žmones. Todėl trečiadienį nesulaukęs jo grįžtančio, Jonas A. pagalvojo, kad gal talkininkas išgėrė ir apsinakvojo.

Tačiau kai panevėžietis į sodybą, tapusią jo laikinais namais, negrįžo ir ketvirtadienį, šeimininkas sunerimo. Baimindamasis, kad epilepsija sergantis vyras galėjo patirti priepuolį ir nukritęs sušalti, Jonas A., ėmė jo ieškoti. Dairydamasis po savo didelę sodybą, vyriškis sumanė apžiūrėti ir palei sodybą telkšančio Petriošiškio ežero pakrantę.

Maždaug 5 metrai nuo kranto ežero lede yra iškirsta eketė. Joje atsivėsinti po pirties įšokdavo sodybos šeimininkai ir jų svečiai. Radęs prie eketės Vytauto M. kepurę, sodybos šeimininkas įtarė, kad įvyko nelaimė.

Penktadienio ryte ieškoti eketėje skenduolio buvo iškviesti Rokiškio rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai. Netrukus jie 3 metrų gylyje ir surado panevėžiečio kūną.

Tiksli Vytauto M. mirties priežastis paaiškės atlikus teismo medicinos ekspertizę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.