Viešintų klojimo teatro režisieriai mirė apsinuodiję smalkėmis

Savo namuose Viešintose trečiadienį negyvi rasti Viešintų klojimo teatro režisieriai Vytautas Germanavičius ir Galina Germanavičienė miegodami apsinuodijo smalkėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 28, 2013, 4:20 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:20 AM

Anot Anykščių policijos komisariato pranešimo, iš Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie Teisingumo ministerijos Panevėžio skyriaus gauta pažyma, kad V. Germanavičiaus ir G. Germanavičienės mirties priežastis - ūmus apsinuodijimas smalkėmis.

Viešintų klojimo teatro režisieriai V. ir G. Germanavičiai bus pašarvoti Anykščių kultūros centre. Laidotuvės - šeštadienį Viešintų miestelio kapinėse.

Kaip regioniniam naujienų portalui Anykšta.lt. sakė Anykščių kultūros centro direktorė Dijana Petrokaitė, atsisveikinimas su velioniais vyks nuo penktadienio ryto iki vakaro. Kurią valandą šeštadienį vyks laidotuvės, priklausys nuo V. Germanavičiaus motinos ir kitų artimųjų sprendimo.

Režisieriai kurį laiką neatsiliepė į telefoninius skambučius, tad nėra tiksliai žinoma, kada jie mirė. Galimas dalykas, kad tai įvyko naktį iš pirmadienio į antradienį.

V. Germanavičiui praėjusį ketvirtadienį Anykščių kultūros centro scenoje buvo įteikta Kultūros ministerijos „Aukso paukštė“ už geriausią suaugusiųjų mėgėjų teatrą.

Skaudus sutapimas, Anykščių krašte ir Lietuvoje žinomi režisieriai negyvi rasti kovo 27-ąją - Tarptautinę teatro dieną.

Ketvirtadienį vykęs rajono Tarybos posėdis prasidėjo tylos minute.

Režisierių V. ir G. Germanavičių mirtį įvardinęs kaip didelę netektį, rajono meras Sigutis Obelevičius susirinkusius pakvietė tylos minute pagerbti mirusius režisierius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.