Anykščių prokurorą darbo vietoje pakirto širdies liga

Trečiadienį, prieš vidurdienį, būdamas darbe blogai pasijuto, o nuvežtas į ligoninę mirė Anykščių rajono apylinkės prokuratūros prokuroras, 62 metų Romualdas Prokopavičius. Įtariama, kad ilgametį teisėtvarkos pareigūną pakirto širdies liga.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Apr 3, 2013, 6:32 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:42 PM

Kaip portalui lrytas.lt sakė Anykščių rajono vyriausiasis prokuroras Ričardas Juozainis, R. Prokopavičius blogai pasijuto apie 11 val., būdamas prokuratūroje. Kolegos nedelsdami iškvietė greitąją, tačiau nuvežtas į Anykščių ligoninę vyriškis mirė, jo gyvybės medikai išgelbėti nepajėgė. Manoma, kad vyriškis mirė dėl širdies ligos.

Pasak R. Juozainio, kolegoms R. Prokopavičius iki tol sveikata nesiskundė.

„Tai buvo linksmas, draugiškas, kolektyvo mėgiamas žmogus“, – nuo 2009 metų Anykščiuose dirbusį prokurorą apibūdino jo vadovas. Iki tol R. Prokopavičius yra dirbęs Utenos rajono apylinkės vyriausiojo prokuroro pavaduotoju, Molėtų rajono apylinkės vyriausiuoju prokuroru, dar anksčiau vadovavo Molėtų rajono policijos komisariatui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.