Sezonas atidarytas - pirmasis motociklininkas žuvo Gargžduose

Spėjama, kad R. Vasiliauskas gerokai viršijo leistiną greitį.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Apr 5, 2013, 9:27 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:46 PM

Tuo metu kolonos priekyje buvę sunkvežimiai ėmė sukti į kairėje pusėje esančią įmonę. Vienas sunkvežimis spėjo pravažiuoti, o į kitą rėžėsi priešpriešine eismo juosta lėkęs motociklas.

Jį vairavęs Klaipėdos rajono gyventojas 36 metų Ramūnas Vasiliauskas dar bandė išvengti tiesioginio smūgio į mašiną ir prieš susidūrimą paguldė motociklą.

Tačiau asfaltu čiuožiantis motociklas vis vien tėškėsi į sunkvežimį, o dar nesustojusios mašinos ratas pervažiavo palindusio vyro kojas.

Nors ir su šalmu buvęs, bet per susidūrimą sunkiai sužalotas motociklininkas buvo išvežtas į ligoninę ir skubiai operuotas, bet vakar ryte, tik praėjusį penktadienį savo gimtadienį atšventęs vyras, mirė.

Pagal avariją užfiksavusį vaizdo įrašą, pareigūnai nustatė, kad automobilių koloną pradėjęs lenkti motociklininkas laiku negrįžo į savo eismo juostą ir priešpriešine eismo juosta važiavo pažeisdamas kelių eismo taisykles.

Spėjama, kad R. Vasiliauskas gerokai viršijo leistiną greitį.

Paaiškėjo, kad jis iš viso negalėjo vairuoti motociklo, nes neturėjo tokią teisę suteikiančios kategorijos vairuotojo pažymėjimo.

Motociklo tranzitiniai numeriai buvo užlenkti po sėdyne. Dažniausiai taip elgiasi kelių eismo taisyklių pažeidėjai.

Vairuodamas lengvąjį automobilį R. Vasiliauskas buvo pasižymėjęs kaip nedrausmingas vairuotojas. Jis ne kartą buvo baustas už greičio viršijimą ir kelio ženklų nepaisymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.