Ukmergės rajone susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis

Dėl gausaus sniego ir labai slidžios kelio dangos šį rytą Ukmergės rajone susidūrus vilkikui ir lengvajam automobiliui buvo sužaloti du žmonės.

Avarija įvyko dėl prastų eismo sąlygų.<br>A. Juknys
Avarija įvyko dėl prastų eismo sąlygų.<br>A. Juknys
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Zimblienė

2013-04-05 13:25, atnaujinta 2018-03-08 19:19

Nelaimė įvyko apie 9 valandą magistraliniame kelyje Kaunas - Zarasai - Daugpilis ties posūkiu į Zujų kaimą. Nuo Ukmergės pusės važiavęs alytiškis vilkiko „Volvo“ vairuotojas norėdamas aplenkti kitą transporto priemonę, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kai staiga išvydo priešais artėjantį lengvąjį automobilį „Nissan“. Norėdamas išvengti susidūrimo, vilkiko vairuotojas staigiai pasuko į kelkraščio pusę. Skriejant vilkikui nuo kelio pradėjo slidinėti iš paskos tempiama miškavežio priekaba, kurią kliudė Anykščių rajono gyventojos vairuojamas „Nissan“. Po susidūrimo lengvuoju automobiliu važiavusius sužalotus moterį ir vyrą teko išvaduoti atvykusiems ugniagesiams gelbėtojams. Tam jie prireikė iškirpti „Nissan“ keleivio pusės dureles. Abu nukentėjusieji nuvežti į Ukmergės ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.