Be žinios dingo 22 metų kaunietė

Artimieji bei policijos pareigūnai ieško praėjusį pirmadienį iš namų išėjusios ir be žinios dingusios 22 metų Jovitos Klasauskaitės.

Iš namų Kaune J. Klasauskaitė išėjo praėjusį pirmadienį apie 13 valandą ir nuo tos akimirkos su ja artimiesiems nepavyko susisiekti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Iš namų Kaune J. Klasauskaitė išėjo praėjusį pirmadienį apie 13 valandą ir nuo tos akimirkos su ja artimiesiems nepavyko susisiekti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

May 2, 2013, 7:26 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:20 AM

Iš namų Kaune J. Klasauskaitė išėjo praėjusį pirmadienį apie 13 valandą ir nuo tos akimirkos su ja artimiesiems nepavyko susisiekti. Prieš merginai išeinant ji apsibarė su motina.

Po šio incidento kaunietė vienu iš turėtų mobiliojo ryšio telefonų iš viso neatsiliepė, o antruoju tiesiog atmesdavo skambučius.

Merginos artimieji žiniasklaidai teigė bijantys, kad ji galėjo būti prievarta išvežta į užsienį. Neva ji buvo paskelbusi apie planus išvykti į Graikiją, tačiau tą dieną nebuvo jokio skrydžio į šią šalį.

Po J. Klasauskaitės dingimo praėjus net trims dienoms, tik ketvirtadienį jos motina kreipėsi į policiją. Kauno Žaliakalnio policijos komisariate buvo priimtas jos pareiškimas, pareigūnai pradėjo be žinios dingusios merginos paiešką.

Ką nors žinančius apie J. Klasauskaitės buvimo vietą policijos pareigūnai prašo pranešti šiais telefono numeriais Kaune: 112, 8-37-303450 arba informuoti jos motiną mob. Tel. 8-608-21090.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.