Šalia sudaužytos „Audi“ – du girti kaip pėdai kupiškėnai

Kupiškio rajono policijos pareigūnams teks nustatyti, kas vairavo penktadienio vakare avariją patyrusį automobilį „Audi 100“. Šalia nuo kelio nuvažiavusio ir apdaužyto automobilio buvo rasti du vienas už kitą girtesni Jutkonių kaimo gyventojai, kurių vienas netrukus pabėgo iš ligoninės.

„Audi 100“ avarija įvyko kelyje Kupiškis-Virbališkis-Pandėlys.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
„Audi 100“ avarija įvyko kelyje Kupiškis-Virbališkis-Pandėlys.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

May 4, 2013, 10:22 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:28 AM

Avarija kelyje Kupiškis-Virbališkis-Pandėlys įvyko Jutkonių kaimo teritorijoje. Apie 21 val. 04 val. iškviesti policijos pareigūnai minėto kelio 13-me kilometre rado nuo kelio nuvažiavusį ir apgadintą automobilį „Audi 100“. Šalia gulėjo iš automobilio iškritę du Jutkonių kaimo gyventojai – S. G., gimęs 1984 m. (girtumas 2, 76 prom.) ir S. R., gimęs 1988 m. (girtumas 3, 14 prom.).

Abu kupiškėnai greitosios pagalbos automobiliu buvo nuvežti į Panevėžio ligoninę. Ten S. G. nustatytas raktikaulio išnirimas, galvos smegenų sutrenkimas. Jis gydomas Traumatologijos skyriuje. S. R. buvo nustatytas kairiojo blauzdikaulio sumušimas, po medikų apžiūros jis pabėgo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.