Pradingėlį pareigūnai rado pelkėje

Pasieniečių sraigtasparnio pilotai Lazdijų rajone surado dingusį ir dvi paras ieškotą garbaus amžiaus vyrą. Nusilpęs pensininkas perduotas medikams.

Į medikų automobilį gelbėtojai vyrą iš pelkėtos vietos išnešė neštuvais.<br>Pasieniečių nuotr.
Į medikų automobilį gelbėtojai vyrą iš pelkėtos vietos išnešė neštuvais.<br>Pasieniečių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:32 PM

Pasieniečiai vakar ryte sulaukė prašymo padėti ieškoti dingusio vyro. 82 metų Lazdijų rajono gyventojas antradienį po pietų išėjo iš namų ir dingo.

"Lietuvos rytas" rašo, kad sunkiai sergančio vyro iš pradžių nesėkmingai ieškojo artimieji. Jie trečiadienį kreipėsi į policininkus, o šie ketvirtadienį – į pasieniečius.

Iš pasieniečių aviacijos rinktinės bazės Trakų rajono Paluknio kaime pakilo sraigtasparnis EC-120 „Colibri” ir nuskrido Lazdijų rajono link.

Nurodytą vietovę netrukus žvalgyti pradėjusi pasieniečių orlaivio įgula ties Babrauninkų kaimu esančioje pelkėtoje vietoje, šalia kurios yra nedidelis miškas, pastebėjo aukštielninką gulintį vyrą.

Netoliese sraigtasparnį nutupdę pasieniečiai atskubėjo prie nelaimėlio ir suteikė jam pirmąją pagalbą. Buvo informuotos visos tarnybos.

Netoli šios vietos netrukus lauku atvažiavo medikų automobilis. Į jį gelbėtojai pradingėlį iš pelkėtos vietos išnešė neštuvais. Vyras nugabentas į ligoninę.

Aiškėja, kad antradienį iš namų išėjęs sunkiai sergantis vyras prarado orientaciją ir nuklydo maždaug pusantro kilometro nuo namų. Manoma, kad jis pargriuvo įklimpęs negilioje pelkėje ir praradęs jėgas nesugebėjo atsikelti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.