Penkiolikmetis sukėlė avariją, jo mažametį pusbrolį prispaudė automobilis

Tėvų automobilį nugvelbęs penkiolikmetis sukėlė skaudžią avariją Pakruojo rajone. Į orą pakilęs automobilis skriejo apie 20 metrų. Per nelaimę sunkiai sužeistas mažametis jo pusbrolis, sėdėjęs keleivio vietoje. Jį prispaudė sumaitota transporto priemonė. Vairuotoją iš automobilio vadavo policijos pareigūnai.

Automobilis nulėkė į pakelę, tada vėl užlėkė į pylimą, pakilo į orą, skriejo apie 20 metrų, vertėsi ir tėškėsi į žemę.<br>A. Padora
Automobilis nulėkė į pakelę, tada vėl užlėkė į pylimą, pakilo į orą, skriejo apie 20 metrų, vertėsi ir tėškėsi į žemę.<br>A. Padora
Daugiau nuotraukų (1)

Algis Padora

Jun 11, 2013, 4:30 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:02 PM

Nelaimė įvyko antradienio popietę Pakruojo rajono Žeimelio kaime.

Penkiolikmetis E. P. pasiėmė tėvų automobilio „Volkswagen Passat“ raktelius ir su pusbroliu, vienuolikmečiu L. S. išlėkė pasivažinėti kaimo keliais ir senu siaurojo geležinkelio pylimu.

Berniukai važiavo tokiu dideliu greičiu, kad nebesuvaldė transporto priemonės. Geležinkelio pylimu mėtomas automobilis nulėkė į pakelę, tada vėl užlėkė į pylimą, pakilo į orą, skriejo apie 20 metrų, vertėsi ir tėškėsi į žemę.

Vairuotojas buvo prispaustas transporto priemonės vairo. Jį išvadavo atvykę policijos pareigūnai. Vienuolikmetis jo pusbrolis iškrito iš automobilio ir buvo prispaustas. Iš transporto priemonės gniaužtų jį išvadavo ugniagesiai-gelbėtojai. Berniukas buvo sunkiai sužeistas.

Pusbroliai skubiai buvo išgabenti į reanimaciją.

Aplinkybes aiškinasi Pakruojo rajono policijos komisariatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.