Rokiškyje - paslaptinga kario mirtis

Pirmadienį Rokiškio rajone įvyko neįprasta nelaimė. Apie 3 val. ryto šalia kelio Biržai–Rokiškis rastas miręs karys Dovydas Š. Jis buvo Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) savanoris jaunesnysis eilinis. Apie tai pranešė Krašto apsaugos ministerija. Portalas grokiskis.lt ir Krašto apsaugos ministerija.

Kario kūnas rastas maždaug už 500 metrų nuo namų Rokiškio rajono Pandėlio seniūnijoje. Jis vilkėjo tarnybine lauko uniforma.<br>grokiskis.lt
Kario kūnas rastas maždaug už 500 metrų nuo namų Rokiškio rajono Pandėlio seniūnijoje. Jis vilkėjo tarnybine lauko uniforma.<br>grokiskis.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-17 18:39, atnaujinta 2018-03-05 10:46

Kario kūnas rastas maždaug už 500 metrų nuo namų Rokiškio rajono Pandėlio seniūnijoje. Jis vilkėjo tarnybine lauko uniforma.

Birželio 15–16 dieną karys-savanoris dalyvavo karinėse pratybose. Žinoma, kad pratyboms pasibaigus, birželio 16 dieną jis iš karinio dalinio Kupiškyje išvyko į autobusų stotį, planavo vykti namo.

Mįslingos kario mirties aplinkybes kol kas nėra žinomos. Jas aiškinasi policijos pareigūnai. 

21 metų vaikinas nuo praėjusių metų tarnavo Lietuvos kariuomenės KASP Vyčio apygardos 5-ojoje rinktinėje.

Lietuvos kariuomenės ir Krašto apsaugos savanorių pajėgų vadovybė ir tarnybos draugai reiškia nuoširdžią užuojautą žuvusio kario artimiesiems.

Asmenis, galinčius suteikti daugiau informacijos, susijusios su kario mirties aplinkybėmis, prašome informuoti bendruoju pagalbos telefonu Nr. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?