Per šonaslydžio varžybas „Nemuno žiede“ sužaloti du žmonės

Pakaunėje esančiame „Nemuno žiede“ vykstančių šoninio slydimo varžybų metu automobilis nuplėšė atitvarą ir besiversdamas į griovį kliudė du maždaug 30 metų žmones – renginio fotografus.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jun 29, 2013, 4:13 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:17 AM

Kvalifikacijos metu automobilio „Toyota Supra“ nesugebėjo suvaldyti sportininkas iš Rusijos Sergejus Kabarginas, kuris jau ne kartą yra patyręs panašių incidentų. Pasak liudininkų, jis ir šįsyk važiavo pernelyg drąsiai.

Vienam vyriškiui lūžo ranka ir sužalota koja, o antrasis susidūrimo metu beveik nenukentėjo. Vairuotojas taip pat nenukentėjo, tačiau mašina smarkiai suniokota.

„Nukentėjusiesiems teikiame pagalba nelaimės vietoje, tačiau ketiname juos vežti į Kauno klinikas, kur bus atlikti išsamesni tyrimai“, - portalui lrytas.lt kalbėjo trasoje budintys greitosios pagalbos medikai. Jie įsitikinę, kad vyriškių sužalojimai nėra sunkūs. Daugiau incidentų varžybų metu neužfiksuota.

„Nemuno žiede“ šį savaitgalį vyksta Rytų Europos šoninio slydimo čempionato (EEDC) ketvirtasis etapas, kuriame varžosi greičio mėgėjai iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Suomijos ir Rusijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.