Pasvalio rajono kaime naktį užsiliepsnojo 4 automobiliai

Mikoliškio kaimo (Pasvalio r.) gyventojus ketvirtadienio naktį iš miego prikėlė gaisro pašvaistė. Prie daugiabučio pagrindinėje, Taikos gatvėje, degė 4 automobiliai. Beveik neabejojama, kad jie buvo padegti.

Pasvalio rajono kaime vidurnaktį užsiliepsnojo keli automobiliai.<br>A. Barzdžiaus asociatyvinė nuotrauka
Pasvalio rajono kaime vidurnaktį užsiliepsnojo keli automobiliai.<br>A. Barzdžiaus asociatyvinė nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jul 25, 2013, 11:08 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:17 PM

Pranešimą apie gaisrą Mikoliškio kaime Pasvalio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gavo trečiadienio vidurnaktį. Atskubėję 3 ugniagesių ekipažai pamatė, kad atvira liepsna dega vienas šalia kito daugiabučio namo kieme stovėję automobiliai.

Per maždaug 20 minučių ugniagesiai liepsnas numalšino. Paaiškėjo, kad 1992 metų gamybos automobiliui „Renault Espace“ apdegė galinė dalis, 1995 metų „Fiat Punto“ išsilydė galinis žibintas. Labiausiai nukentėjo BMW 318 ir „Ford Mondeo“ – jiems apdegė variklio skyrius, priekinė ir galinė dalis.

Pasak vietos gyventojų, šie automobiliai priklauso dviems broliams. Vienas jų gyvena minėtame daugiabutyje, kitas – netoliese. „Nusiperka senus laužus, pavažinėja, o po to išardo ir parduoda“, – lrytas.lt sakė mikoliškiečiai. Jų teigimu, iš per gaisrą nukentėjusių automobilių važiuojantis tik vienas – vienatūris „Renault Espace“. Kiti buvo jau nebevažiuojantys, du stovėjo be valstybinių numerių.

Automobiliui "Renault Espace" padarytą žalą savininkas įvertino 2,5 tūkst. litų, nuostolis dėl likusių trijų – 4,5 tūkst. litų.   

Tuo metu, kai kilo gaisras, aikštelėje prie namo daugiau automobilių nebuvo, tik minėtų brolių „autoūkis“. „Gal kam atsibodo, kad aikštelę užgriozdę laiko?“, – spėliojo mikoliškiečiai, beveik neabejojantys, kad kažkas automobilius padegė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.