Iš degančio automobilio iššokęs vairuotojas pradingo miške

Ketvirtadienio rytą uostamiesčio ugniagesiai lėkė gesinti vidury gatvės kilusio gaisro. Pranešimą apie Herkaus Manto gatvėje, ties prekybos centru „Studlendas“ degantį lengvąjį automobilį Bendrasis pagalbos centras gavo 9 val. 30 min. Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Gaisras kilo judriame Herkaus Manto gatvės ruože.<br>E. Petkutė
Gaisras kilo judriame Herkaus Manto gatvės ruože.<br>E. Petkutė
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

2013-08-08 11:25, atnaujinta 2018-03-02 02:00

„VW Golf“ markės automobilis užsiliepsnojo tiesiog važiuodamas. Mašinos vairuotojas apie gaisrą sužinojo tik tada, kai jam pradėjo signalizuoti iš paskos važiuojantys automobiliai.

Pirminiais duomenimis, gaisras galėjo kilti dėl netvarkingos automobilio dujinės įrangos. Tokią versiją pateikė gaisrą malšinę ugniagesiai. Įsisiautėjusios liepsnos nebenaują automobilį sunaikino nepataisomai. Iš jo liko tik apsvilusio metalo krūva.

Baigę gesinti gaisrą ugniagesiai mašinos vairuotojo nebematė. Vyras ir kartu važiavęs keleivis dingo jiems iš akių. Gaisrininkai juokaudami svarstė, kad vyrai išsigando ir paspruko. Vyrus liudininkai matė einančius miško link.

Pareigūnų teigimu, panašių gaisrų pasitaiko nuolat. Užsiliepsnoja ir dujomis, ir dyzeliniu kuru varomi automobiliai. Tokias nelaimes esą numatyti sudėtinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.