Sugyventinio automobilį stūmusi rokiškėnė atsidūrė ligoninėje

Ketvirtadienį prieš pat vidurnaktį į Kamajų seniūniją (Rokiškio raj.) iškviestiems ugniagesiams teko iš po automobilio „Audi A4“ traukti ten įstrigusią 33 metų moterį. Kaip įtariama, neblaivi rokiškėnė ten atsidūrė, kai nesėkmingai bandė pastumti nuo kelio nuvažiavusį ir įklimpusį sugyventinio vairuojamą automobilį. Nors moteris buvo išvežta į ligoninę, didelių sužalojimų ji nepatyrė.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Aug 23, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:08 PM

Kamajų seniūnijos Rudžių kaime gyvenanti 33 metų E.D. į nepavydėtiną situaciją pateko vėlų ketvirtadienio vakarą. Jai kartu su 35 metų sugyventiniu A.B. automobiliu „Audi A4“ važiuojant žvyrkeliu netoli namų, automobilis nuvažiavo nuo kelio.

Sugyventinių bandymas savo jėgomis „Audi“ vėl išstumti ant kelio buvo nesėkmingas. Sėdęs prie vairo vyriškis įjungė atbulinę pavarą ir automobilis pajudėjo atbulomis. Tuo metu jį iš galo į priekį bandžiusi pastumti E.D. pasitraukti nespėjo ir atsidūrė po automobiliu.

Moteriai pasisekė, kad „Audi“ ratai jos nekliudė, tačiau po automobiliu ji įstrigo taip, kad teko kviesti į pagalbą ugniagesius. Atskubėję penki Rokiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai kilstelėjo „Audi“ ir rokiškėnė buvo išvaduota.

Moteris greitosios pagalbos automobiliu buvo išvežta į Rokiškio ligoninę. Rimtų sužalojimų ji išvengė, vis dėlto, buvo paguldyta stebėjimui.

Pirminiais duomenimis, sugyventiniai buvo neblaivūs. Tikslūs duomenys bus nustatyti gavus kraujo tyrimo duomenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.