Panevėžyje – šūvis keturmečiui į galvą

Trečiadienį Panevėžyje sužalotas namo kieme žaidęs berniukas. Įtariama, kad keturmečiui kaktą sužeidė iš orinio šautuvo paleista  kulka.

Gretimame name gyvenantis keturmetis motinai paaiškino, kad buvo sužalotas šiame kieme, kur dienomis nuolat žaidžia daug vaikų.<br>R.Stundžienės nuotr.
Gretimame name gyvenantis keturmetis motinai paaiškino, kad buvo sužalotas šiame kieme, kur dienomis nuolat žaidžia daug vaikų.<br>R.Stundžienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Aug 29, 2013, 9:32 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:38 PM

Sužeistą vaiką į Respublikinę Panevėžio ligoninę trečiadienį priešpiet, apie 11 val. 36 min., atvežė jo mama. Moteris medikams paaiškino, kad sūnus buvo sužalotas Ateities gatvėje, daugiabučio namo kieme. Kruvina kakta namo parbėgęs vaikas motinai  pasisakė, kad buvo sužeistas gretimo namo kieme.

Keturmečiui iš kaktos medikai pašalino švininę, manoma, orinio šaunamojo ginklo, kulką. Vaikas toliau gydomas ambulatoriškai. Apie tai, kad į ligoninę atvežtas mažametis, sužeistas šaunamuoju ginklu, medikai pranešė policijai. Pareigūnai pradėjo tyrimą.

Šis įvykis privertė susirūpinti name, kurio kieme galimai buvo pašautas mažametis, su šeima gyvenantį Panevėžio darbo biržos direktorių, miesto tarybos narį Viktorą Trofimovą.  "Mūsų kieme yra įrengta žaidimų aikštelė, kurioje vasarą nuolat žaidžia daug vaikų", – sakė lrytas.lt vietos politikas. Apie tai, kad reikia stiprinti gyventojų saugumą, V.Trofimovas kalbėjo ir ketvirtadienį vykusio miesto savivaldybės tarybos posėdžio metu – siūlė ieškoti lėšų, kad būtų apšviesti daugiabučių kiemai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.