Panevėžio miesto šventę aptemdė jauno vyro žūtis

Savaitgalį Panevėžyje vyko miesto šventė, per kurią neapsieita be kraupių nelaimių ir chuliganiškų išpuolių. Tiesa, tokių incidentų buvo vos vienas kitas – galbūt todėl, kad mieste budėjo sustiprintos policijos pajėgos. Vos kelioms valandoms praėjus po to, kai Senvagėje būriai žmonių žavėjosi fejerverkais, ugniagesiai-gelbėtojai iš Nevėžio upės ištraukė nuskendusį jauną vyrą.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Sep 8, 2013, 2:31 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:24 PM

Kol šeštadienio vakarą būriai žiūrovų Laisvės aikštėje klausėsi koncerto ar rinkosi arčiau Senvagės, ruošdamiesi stebėti miesto gimtadieniui skirtus fejerverkus, savotišką pasirodymą Laisvės aikštėje esančioje picerijoje surengė grupė girtų jaunuolių.

Apie 23 val. picerijoje ėmus muštis šešiems jaunuoliams, į darbą buvo paleistos ne tik rankos bei kojos, tačiau ir alaus bokalai. Muštynių metu buvo sudaužyti trys alaus bokalai, išdaužta skylė picerijos sienoje. Policijos pareigūnai sulaikė vieną įtariamąjį – 23 metų panevėžietį D.V.

Pusvalandis po vidurnakčio, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato patrulių kuopos pareigūnai miesto centre, Ukmergės gatvėje pastebėjo girtutėlį vyriškį, rankoje turintį kastetą, priskiriamą prie draudžiamų nešaunamųjų ginklų.

Patikrinus alkoholio matuokliu paaiškėjo, kad 31 metų Panevėžio rajono gyventojas A.B. visiškai girtas. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (3,01 prom.). Vyriškis sulaikytas.

Jau prasidėjus sekmadieniui, 2 val. 55 min., prireikė Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narų pagalbos. Jiems buvo pranešta, kad Senvagėje, ties fontanais, skęsta žmogus.

Į nurodytą vietą nuvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad žmogus skendo ne Senvagės tvenkinyje, o šalia tekančiame Nevėžyje. Po poros valandų paieškų, plaukiodami po upę valtimi, narai surado skenduolį. Jauno vyro asmenybė nustatinėjama. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Nuotraukas iš Panevėžio miesto šventės rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.