Kauno Santakos policijos komisariate pasikorė girtas vyras

Ketvirtadienio popietę Kauno Santakos policijos komisariate pasikorė stipriai apgirtęs vyras. Jis į policijos įstaigą buvo pristatytas, nes būdamas neblaivus šlitinėjo viešoje vietoje, sunkiai orientavosi aplinkoje. Lemtingam žingsniui vyras ryžosi būdamas laikinojo sulaikymo kameroje, savižudybei panaudojo savo marškinius.

Dėl mirties aplinkybių nustatymo pradėtas ikiteisminis tyrimas bei pradėtas tarnybinis patikrinimas.<br>N.Povilaičio nuotr.
Dėl mirties aplinkybių nustatymo pradėtas ikiteisminis tyrimas bei pradėtas tarnybinis patikrinimas.<br>N.Povilaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-31 19:57, atnaujinta 2018-02-20 16:41

55 metų į Kauno Santakos policijos komisariatą buvo pristatytas ketvirtadienį po pietų. Vilijampolės rajone, Raudondvario plente patruliavę policijos pareigūnai apie 14 val. 15 min. šį žmogų pastebėjo esant girtą, jis sunkiai orientavosi aplinkoje.

Atvejus į komisariatą, vyrui buvo nustatytas 2,48 promilės girtumas. Policijos pareigūnai po asmens apžiūros iš girto vyro paėmė kelnių diržą, batų raištelius ir uždarė į laikinojo sulaikymo kamerą.

„Apie 16 val. 20 min. vyras buvo rastas pasikoręs ant savo marškinių. Pareigūnai patys gaivino žmogų, iškvietė greitosios medicinos pagalbos ekipažą iki atvykstant medikams, tačiau vyro išgelbėti nepavyko“, - lrytas.lt sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Simona Banėnienė.

Dėl mirties aplinkybių nustatymo pradėtas ikiteisminis tyrimas bei pradėtas tarnybinis patikrinimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.