Po klasės draugų susitikimo prapuolė devyniolikmetis

Mažeikių rajono policijos pareigūnai padedant vietiniams gyventojams jau trečia para ieško mįslingomis aplinkybėmis dingusio Renavo kaimo gyventojo 19 metų Simono Klemenio.

S.Klemenis į namus nebegrįžo po klasės draugų susitikimo.<br>Mažeikių rajono PK nuotr.
S.Klemenis į namus nebegrįžo po klasės draugų susitikimo.<br>Mažeikių rajono PK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Nov 4, 2013, 10:07 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:23 PM

Vilniaus Gedimino technikos universitete besimokantis S.Klemenis prapuolė po lapkričio pirmąją Sedoje (Mažeikių r.) vykusio klasės draugų susitikimo.

Jau po vidurnakčio į namus susiruošęs vaikinas draugams pasakė, kad į namus jį parveš tėvas, tačiau tėvams S.Klemenis nebepaskambino, o vėliau jo telefonas buvo išjungtas.

Į policiją dėl sūnaus dingimo kreipęsi S.Klemenio tėvai sakė, kad sūnus visada pasisakydavo, kur eisiąs ir ką veiksiąs – anksčiau šis vaikinas be žinios nebuvo prapuolęs.

Į Sedoje vykusį klasės draugų susitikimą S.Klemenį lapkričio pirmąją atvežė tėvas. Prie parduotuvės „Aibė“ susitikę dvylika klasiokų patraukė į šiame miestelyje esančią sodybą.

Policijos apklausti pokylio dalyviai tvirtino, kad per susitikimą visi elgėsi draugiškai ir alkoholį vartojo saikingai.

Į namus S.Klemenis, pasak jo draugų, vykti susiruošė apie antrą valandą nakties.

Kartu su dar trimis draugais nuo sodybos iki parduotuvės „Aibė“ atėjęs S.Klemenis čia su jais išsiskyrė. Vaikinas klasės draugams paaiškino, kad telefonu pasiskambinsiąs tėvui, kuris atvažiuos ir jį parveš namo.

Tačiau artimiesiems S.Klemenis nebepaskambino.

Nesulaukę sūnaus, tėvai bandė su juo susisiekti telefonu, tačiau to padaryti nepavyko – S.Klemenio telefonas buvo išjungtas.

Tada sunerimę tėvai dėl sūnaus dingimo kreipėsi į policiją.

Paiešką pradėję pareigūnai į pagalbą pasitelkė ir pilotus, kurie skraidydami sraigtasparniu žvalgė vietovę. Sedą, kur vyko klasės draugų susitikimas, ir Renavo kaimą, kur gyveno S.Klemenis, skiria apie septyni kilometrai.

Į pagalbą paieškoje dalyvavusiems pareigūnams atėjo ir vietiniai gyventojai, tačiau surasti prapuolusio vaikino nepavyko. Paieška bus tęsiama ir šiandien.

Be žinios dingęs S.Klemenis yra stambaus kūno sudėjimo, ūgis apie 185 cm., trumpais, juodos spalvos plaukais, rudomis akimis. Vaikinas buvo apsirengęs juodos spalvos paltą, juodas kelnes, avėjo juodos spalvos batus.

Asmenis, mačiusius Simoną Klemenį ar žinančius jo buvimo vietą, pareigūnai prašo pranešti Mažeikių rajono policijos komisariato budėtojui (telefono numeris - 8 443 98 150) arba paskambinti bendruoju pagalbos telefono numeriu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.