S.Klemenio dingimas: ką žino trys vyrai?

Mažeikių pareigūnai antradienį kreipėsi į visuomenę prašydami atpažinti nuotraukoje užfiksuotus asmenis. Pareigūnai prašė pagalbos atpažįstant netoli Sedos miestelio esančioje degalinėje „Baltic Petroleum“ vaizdo kamerų nufilmuotus vaikinus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 2:13 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:55 AM

Trijų jaunuolių tapatybė buvo nustatyta labai greitai, vaikinus atpažinti padėjo aktyvūs piliečiai.

Įdomu tai, kad vaizdo kameros jaunuolius užfiksavo lapkričio 1-osios vakarą. Nuotraukose matyti, kad vaikinai degalinėje buvo pusę trijų nakties.

Kaip tik naktį iš lapkričio 1-osios į lapkričio 2-ąją dingo devyniolikos metų vaikinas Simonas Klemenis. Ar šie vaikinai galėjo būti paskutiniai matę dingusį vaikiną?

Mažeikių policijos komisariato viršininkas Imantas Motiejūnas nekomentavo ikiteisminio tyrimo medžiagos duomenų. Jis patvirtino, kad policija nustatė nuotraukoje užfiksuotų asmenų tapatybes.

Šiaulių apygardos prokuratūros atstovas Martynas Povilaitis patvirtino, kad prašymas atpažinti nuotraukoje esančius asmenis susijęs su tyrimu dėl S.Klemenio dingimo.

Prokuratūros atstovo teigimu, atpažinti vyrai nebuvo sulaikyti.

„Jų tarp įtariamųjų nėra. Taip, jie yra susiję ir tiek. Tačiau ar buvo apklausti – nežinau. Dar šiandien prokurorė (Šiaulių apygardos prokurorė Algina Giniotienė. – Red.) sakė, kad jokių pokyčių tyrime nėra ir niekas nepasikeitė – jaunuoliai nebuvo sulaikyti“, – sakė M.Povilaitis.

Dingo lapkričio pradžioje

Vilniaus Gedimino technikos universitete transporto inžineriją studijuojantis S.Klemenis dingo lapkričio antrosios naktį. Vaikinas į namus negrįžo iš Sedoje vykusio klasės draugų susitikimo.

Iš bendraklasių susitikimo į namus S.Klemenis susiruošė apie antrą valandą nakties. Kartu patraukė dar trys klasės draugai. Vaikinai išsiskyrė prie parduotuvės „Aibė“.

S.Klemenis draugams sakė, kad jį į maždaug už septynių kilometrų esančius namus parveš tėvas, kuriam jis paskambins telefonu. Tačiau artimiesiems vaikinas nepaskambino.

Nesulaukę sūnaus skambučio tėvai patys bandė jam prisiskambinti, tačiau to padaryti nepavyko – S.Klemenio telefonas buvo išjungtas.

Asmenis, mačiusius Simoną Klemenį ar žinančius jo buvimo vietą, prašome pranešti Mažeikių rajono policijos komisariato budėtojui telefono nr.: 8 443 98 150 arba bendruoju pagalbos telefono nr. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.