Nelaimės Kaune: pėsčiųjų perėjoje partrenkta senutė, kita moteris pateko po autobuso ratais

Ketvirtadienio popietę Kaune įvykusio eismo nelaimių metu nukentėjo dvi pėsčiosios. S.Žukausko gatvėje lengvasis automobilis kliudė ir sunkiai sužalojo pėsčiųjų perėja ėjusią senutę, Kauno centre po autobuso ratais pateko ir stuburo traumą patyrė moteris. Ji medikams pasakojo lipusį į autobusą, kai jo vairuotojas uždarė duris, privėrė ranką ir pradėjo važiuoti.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 21, 2013, 4:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:51 AM

Skaudi eismo nelaimė įvyko ketvirtadienio popietę Kaune, S.Žukausko gatvėje. Apie 14 val. 30 min. pėsčiųjų perėja ėjusią 82 metų senutę kliudė, parbloškė ir itin sunkiai sužalojo automobilį „Renault Magene“ vairavęs 43 metų A.Ch.

Nelaimės metu nukentėjusi O.J. Greitosios pagalbos automobiliu skubiai nuvežta į šalia esančias Kauno klinikas. Pasak medikų, jos būklė labai sunki, šiuo metu kovojama dėl senutės gyvybės.

Dar viena nelaimė įvyko pačiame Kauno centre, Kęstučio gatvėje. Apie 16 val. 17 min. ties 12-uoju numeriu pažymėtu namu po autobuso ratais pateko moteris. Ji patyrė stuburo traumą ir nuvežta į Kauno klinikas.

Nukentėjusioji greitosios medicinos pagalbos medikams pasakojo lipusi į autobusą, kai jo vairuotojas staiga uždarė duris, prispaudė ranką. Autobusui pajudėjus moteris griuvo ir buvo sužalota.

Medikai sakė dar negalintys atsakyti, ar jos patirti sužalojimai pavojingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.