Anonimas papasakojo, kur gali būti užkastas dingusio S.Klemenio kūnas

Penktadienio popietę Mažeikių pareigūnai buvo sukelti ant kojų. Kriminalistai kruopščiai apžiūrėjo netoli Platelių esančią sodybos teritoriją. Buvo gauta informacija, kad ten užkastas dingusio Simono Klemenio kūnas.

Pareigūnai tikrinimo informaciją apie dingusį jaunuolį.<br>Mažeikių PK nuotr.
Pareigūnai tikrinimo informaciją apie dingusį jaunuolį.<br>Mažeikių PK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-29 20:30, atnaujinta 2018-02-20 01:55

Tokią informaciją pranešė Žemaitijoje gyvenantis medžiotojas. Jis paskambino į Mažeikių laikraščio „Santarvė“ redakciją.

Žurnalistus nustebino tai, kad vyras, žiūrėdamas į žemėlapį internete, labai detaliai nupasakojo tariamą nelaimės vietą. Jis tvirtino, kad tikrai žino kur yra užkastas beveik mėnesį ieškomo vaikino kūnas. Apie tai rašo laikraštis „Santarvė“.

Medžiotojas tikino, kad apie tai pranešė „jo informatoriai“. Laikraščio „Santarvė“ žurnalistai apie tai pranešė policijos pareigūnams. Jie skubiai išvyko į minėtą sodybą.

„Mes tikriname bet kokią gautą informaciją, nes negali iš anksto žinoti, kuri yra tikra, o kuri – ne. Taip buvo pasielgta ir šį kartą, kai buvo nurodyta konkreti sodyba netoli Platelių“, – „Santarvei“ sakė Mažeikių rajono policijos komisariato kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Mindaugas Jaremčiukas.

Tačiau informacija nepasitvirtino. Policija aiškinsis, iš kur vyras gavo tą informaciją ir kodėl buvo toks įsitikinęs, kad ji - tikra.

Dingo lapkričio pradžioje

Vilniaus Gedimino technikos universitete transporto inžineriją studijuojantis S.Klemenis dingo lapkričio antrosios naktį. Vaikinas į namus negrįžo iš Sedoje vykusio klasės draugų susitikimo.

Iš bendraklasių susitikimo į namus S.Klemenis susiruošė apie antrą valandą nakties. Kartu patraukė dar trys klasės draugai. Vaikinai išsiskyrė prie parduotuvės „Aibė“.

S.Klemenis draugams sakė, kad jį į maždaug už septynių kilometrų esančius namus parveš tėvas, kuriam jis paskambins telefonu. Tačiau artimiesiems vaikinas nepaskambino.

Nesulaukę sūnaus skambučio tėvai patys bandė jam prisiskambinti, tačiau to padaryti nepavyko – S.Klemenio telefonas buvo išjungtas.

Asmenis, mačiusius Simoną Klemenį ar žinančius jo buvimo vietą, prašome pranešti Mažeikių rajono policijos komisariato budėtojui telefono nr.: 8 443 98 150 arba bendruoju pagalbos telefono nr. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.