Atsisveikinimo raštelį palikusį pasvalietį pareigūnai rado miške

"Galima sakyti, kad mūsų pareigūnai prieš Kalėdas gerą darbą atliko“, – lrytas.lt pasidžiaugė Pasvalio rajono policijos komisariato viršininkas Marius Jablonskas. Jo pavaldiniai ketvirtadienį surado po mišką klaidžiojantį 37 metų pasvalietį, prieš porą dienų palikusį artimiesiems skirtą atsisveikinimo raštelį ir pradingusį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 12:41 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:28 PM

Gruodžio 4 dieną į Pasvalio rajono policiją kreipėsi pasvalietis Č.Z. Sunerimęs vyriškis pranešė, kad išvakarėse nesėkmingai bandė sūnui prisiskambinti. Tuomet jis nuėjo į sūnaus butą, kurio raktus turėjo ir ant stalo rado paliktą atsisveikinimo raštelį.

Sunerimęs, kad E.Z. galėjo nusižudyti, vyriškis paprašė policijos pagalbos. Pareigūnai išsiaiškino, kad kartu su pasvaliečiu dingo ir jo automobilis „Volvo“. Buvo paskelbta pasvaliečio paieška, apie jo dingimą išplatinta informacija žiniasklaidoje.

Ketvirtadienį, jau sutemus, Pumpėnų seniūnijoje, per Moliūnų mišką važiuojantys policijos pareigūnai pastebėjo miško keliuke stovintį tuščią automobilį „Volvo“. Patikrinus jo valstybinius numerius paaiškėjo, kad tai – dingusio pasvaliečio automobilis.

Pastebėję nuo automobilio gilyn į mišką vedančius žmogaus pėdsakus, pareigūnai bandė E.Z. Ieškoti, tačiau netrukus pėdsakai dingo. Tuomet į pagalbą buvo pasitelktas policijos kinologas su tarnybiniu šunimi, iškviesta daugiau pareigūnų. Paieškos buvo sėkmingos – gyvas ir sveikas pradingėlis pats atėjo pas pareigūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.