Nesėkmingai kelią bandęs pereiti senukas – reanimacijoje

Rytą, dar neišaušus, skersai per kelią bandęs pereiti garbaus amžiaus Panevėžio rajono gyventojas atsidūrė reanimacijoje. Be atšvaitų netikėtai į kelią išėjusį senuką partrenkė ir sunkiai sužalojo pravažiuojantis vienatūris.

Be atšvaitų netikėtai į kelią išėjusį senuką partrenkė ir sunkiai sužalojo pravažiuojantis vienatūris.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Be atšvaitų netikėtai į kelią išėjusį senuką partrenkė ir sunkiai sužalojo pravažiuojantis vienatūris.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Dec 22, 2013, 10:41 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:43 PM

Nelaimė įvyko šeštadienį, apie 7 val. 45 min. kelio Panevėžys-Skaisgiriai-Pušalotas 10-me km. Dar buvo neprašvitę, kai 75 metų Panevėžio rajono gyventojas V.B.V. bandė pereiti į kitą kelio pusę.

Netikėtai į kelią išėjusį jokių šviesą atspindinčių elementų neturėjusį senuką pravažiuojančio vienatūrio „Mitsubishi Space Wagon“ vairuotojas, 52 metų Panevėžio rajono gyventojas E.J. pastebėjo per vėlai, slidžiame, apledėjusiame kelyje automobilio sustabdyti nespėjo ir pėsčiąjį partrenkė.

Sunkiai sužeistas V.B.V. išvežtas į Panevėžio ligoninę. Vyriškiui diagnozuota politrauma, jis gydomas intensyviosios terapijos skyriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.