Kaune - BMW ir „Mazda“ susidūrimas

Antradienį Kaune, judrioje Varnių gatvėje, susidūrė automobiliai BMW ir „Mazda“. Į ligoninę skubiai išvežti du sužaloti žmonės. Abu automobiliai sumaitoti itin stipriai, labiausiai nukentėjo BMW taranavusi „Mazda 2”.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Dec 31, 2013, 10:18 AM, atnaujinta Mar 19, 2018, 4:32 PM

Pasak policijos pareigūnų, pranešimas apie eismo įvykį Varnių gatvėje gautas apie 9 val. 15 min.

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko dėl nepasirinkto saugaus greičio. Liudininkai pasakojo, jog „Mazda“ vairuotojas judria gatve Milikonių kalno link skriejo labai greitai, vienu momentu automobilį sumėtė, jis tapo nevaldomas, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir rėžėsi į BMW. Smūgio būta itin galingo, neatpažįstamai suniokota priekinė „Mazda“ dalis.

Policijos pareigūnai tiria ir kitą avarijos versiją. Esą BMW vairuotojas nesuvaldė automobilio, šis išslydo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į "Mazdą".

Į nelaimės vietą iškviesti ir ugniagesiai-gelbėtojai, visiškai sumaitotoje „Mazda“ liko įkalinti du žmonės - vyras ir moteris. 

Po BMW ir „Mazda“ susidūrimo buvo užblokuota pusė Varnių gatvės, ant kelio pabiro sumaitotų automobilių nuolaužos, išsipylė tepalas bei degalai. 

Policijos pareigūnams teko dalį gatvės užtverti įspėjamąja juosta, reguliuoti eismą judrioje gatvėje.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties vyresnioji gydytoja lrytas.lt sakė, jog į ligoninę išvežti du „Mazda“ vykę žmonės - vyras ir moteris. Moteriai nustatyta rankos, o vyrui - kojos trauma. Nuo kur kas rimtesnių sužalojimo juos išgelbėjo išsiskleidusios automobilio saugos pagalvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.