Vilniuje apvirto sunkvežimis – kelią užblokavo išbyrėjęs krovinys

Penktadienį Vilniuje žiedinėje sankryžoje apsivertė krovinį vežęs sunkvežimis su priekaba. Apvirtusi sunkiasvorė mašina visiškai užblokavo kelią. Išbyrėjo vežtas krovinys - medienos drožlės. Pirminiais duomenimis, vilkikas nesusidūrė su kitais automobiliais. Pranešimas apie įvykį gautas po vidurdienio - 12 val. 55 minutės.

Vilniuje apvirto krovinį vežęs sunkvežimis.<br>T.Bauro nuotr.
Vilniuje apvirto krovinį vežęs sunkvežimis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

2014-01-03 13:31, atnaujinta 2018-02-17 23:57

Į įvykio vietą išskubėjo greitosios pagalbos medikai, policijos pareigūnai ir ugniagesiai. Sunkvežimis apvirto Geležinio vilko gatvėje, netoli Lietuvos edukologijos universiteto žiedo, bei šalia degalinės „Lukoil“.

Vilkikas ant šono nuvirto važiuodamas žiedine sankryža. Spėjama, kad dėl išcentrinės jėgos krovinys susitelkė į vieną pusę ir nusvėrė visą transporto priemonę.

Sunkvežimio vairuotoją apžiūrėjo medikai, jis įvykio metu nenukentėjo.

Į kelią išsiliejo ir sunkvežimio degalai. Juos ugniagesiai ir „Grindos“ darbuotojai surinko sorbentu. Tam, kad naftos produktai nepatektų į lietaus nuotekų tinklus, pasitarnavo ir po gatvę išsklidusios medienos drožlės.

Dėl apvirtusios sunkiasvorės Geležinio vilko gatvėje nusidriekė didelės automobilių spūstys. Nuvirtęs sunkvežimis užblokavo dvi eismo juostas. Nuo įvykio praėjus beveik dviem valandom, įvykio vieta dar nebuvo sutvarkyta, todėl automobilių pravažumas buvo nedidelis.

Patikrinti eismo situaciją vairuotojai gali čia. Vilniaus miestą stebinčių kamerų vaizdas atnaujinamas kiekvieną minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.