Biržuose ir Panevėžyje perėjose sužaloti pėstieji

Bandyti tamsiuoju paros metu pereiti gatvę net ir pėsčiųjų perėjoje kartais būna neįmanoma. Trečiadienį automobilio partrenktas biržiškis ir jo devynmetis sūnus atsidūrė ligoninėje dėl kojų kaulų lūžių, panevėžietė paauglė patyrė galvos traumą.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jan 9, 2014, 8:37 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:02 PM

Biržuose gyvenantis 37 metų M.S. ir jo devynmetis sūnus nukentėjo ketvirtadienio rytą, 7 val. 46 min. J.Basanavičiaus gatvėje per perėją su sūnumi einančio vyriškio nepraleido 40-metis automobilio „Audi A4“ vairuotojas R.K., gyvenantis Biržuose.

Automobilio partrenkti berniukas ir jo tėvas buvo išvežti į Biržų ligoninę. Ten paaiškėjo, kad pėstieji patyrė kojų traumas – pėdų, kelio girnelės lūžius. Abu jie gydomi Traumatologijos skyriuje.

Tą pačią dieną Panevėžyje pėsčiųjų perėjoje buvo sužalota 15-metė. Apie 16 val. 35 min. Aukštaičių ir Staniūnų gatvių sankryžoje 59 metų panevėžiečio vairuojamas automobilis „Mazda 626“ degant žaliam šviesoforo signalui suko į dešinę ir nepraleido per perėją einančios pėsčiosios, kuriai tuo metu taip pat degė žalias šviesoforo signalas.

Automobilio parblokšta pėsčioji buvo skubiai nuvežta į Panevėžio ligoninę. Ten paaiškėjo, kad rimtų sužalojimų paauglė išvengė – jai sumušta galva, nubrozdintas smilkinys. Nepilnametė išleista gydytis į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.